HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

  • 15.08.2018 | jaroslav , Praha 13

    Stránky jsou přehledné, nakupovalo se mi dobře.

  • 04.08.2018 | Zdeněk, Brno

    Perfektní zboží za super ceny. Doporučeno

  • 04.08.2018 | Jiří, Hořice

    Přehledný obchod, dobré ceny

  • 30.07.2018 | Michal, Jindřichův Hradec

    Bezvadně se mi nakupovalo, vše přehledné za fajn ceny :-)

  • 29.07.2018 | Petra, Bruntál

    Super cena, super nákup!

  • 27.07.2018 | Radek, České Budějovice

    Dobré ceny.

  • 23.07.2018 | JAKUB, Chrudim

    STRANKY JSOU VELMI PREHLEDNE

  • 23.07.2018 | Michal, Pardubice

    DD. Dovolím si několik poznámek : -plusy - množství nabízených položek, zajímavé ceny -minusy - chybí mi podrobnější popis zboží (např. gramáž u textilu) a porovnávač zboží Jinak vše super. Díky. MD

  • 18.07.2018 | Vladimír, Brno

    Nakupovalo se mi super.

  • 17.07.2018 | Jaroslav, Hodonín

    graficky přehledný web, velká nabídka zboží (tenis) a zajímavé cenové nabídky.

  • 17.07.2018 | Jiří, Hořice

    Přehledný obchod, dobré ceny, ochota prodavačů

  • 17.07.2018 | Jiří, Hořice

    Přehledný obchod, dobré ceny, ochota prodavačů

  • 15.07.2018 | Lukáš, Praha 4

    Přehledné stránky. Velký výběr zboží. Skvělé ceny. Rád se vrátím při nákupu dalšího příslušenství.

  • 13.07.2018 | Nathaly, Olomouc

    Vyplet je super použivám ho už 2 roky a nemam v planu už měnit značku

  • 13.07.2018 | Petr, Přerov

    Nakupuje se mi zde dobře,již několikrát už jsem tento e-shop využil :-)

  • 12.07.2018 | Dušan, Jeseník nad Odrou

    nakupuju zboží na badminton squash a tenis jenom zde.

  • 09.07.2018 | Ján, Sabinov

    ... zatial OK...

  • 08.07.2018 | Jan, Havířov

    Příjemné a přehledné stránky,jednoduchá orientace.Doporučuji

  • 07.07.2018 | Jiří, Hořice

    Přehledný obchod, výborné ceny a kvalita

  • 05.07.2018 | Tomáš, Rybitví

    Diky,super cena,doprava zdarma

  • 03.07.2018 | Vendula, Praha 3

    Bezvadně ;-)

  • 27.06.2018 | Petr, Kácov

    Výhodná cena a pěkný bonus

  • 26.06.2018 | DAGMAR, SESTAJOVICE

    Skvělý výběr, dobré ceny a hlavně vstřícné jednání.

  • 25.06.2018 | Petr, Valašská Bystřice

    Přehledné stránky,dobré ceny

  • 22.06.2018 | Dagmar, Šestajovice

    Široký výběr za dobré ceny v porovnání s jinými e-shopy.

  • 19.06.2018 | Blanka, Hořice

    Internetové stránky obchodu velice přehledné, velký výběr kvalitního zboží za skvělé ceny. Od teď budu kupovat jedině tady.

  • 13.06.2018 | Tomáš, český Těšín

    Velmi přehledný eshop,velký výběr.Doporučuji

  • 13.06.2018 | Lubomír, Ruda nad Moravou

    přehledý výběr

  • 12.06.2018 | Zbyněk, Rožnov pod Radhoštěm

    Líbil se mi jednak výběr, ale i celkové zpracování stránek. Nákup byl pohotový, rychle dokončený. Prohlédl jsem si i recenze na obchod a jsou veskrze velmi pozitivní, což pomohlo k mému nákupu.

  • 10.06.2018 | Pavol, Kosice

    Pozdravujem, babolat-online.cz je prehladny e-shop, kde som sa rychlo zorientoval a nakupil vsetko potrebne.

  • 06.06.2018 | Milan, Borkovany

    Skvělí obchod, rád zde nakupuji.

  • 06.06.2018 | Pavla, Praskačka

    stránky jsou přehledné a našel všechny potřebné informace k vybranému zboží

  • 06.06.2018 | Jiři, Ostrava

    Obchod na mě působí seriozně a vstřícně dávám kladnou recenzi...

  • 31.05.2018 | Renata, Sedlčany

    Dobrý den, nakupovali se mii u vás skvěle. Děkuji, váš web doporučím. R. Večerková

  • 30.05.2018 | Karel, Choustníkovo Hradiště

    Velký výběr kvalitního zboží

  • 28.05.2018 | Martin, Třemošnice

    super nákup

  • 28.05.2018 | Jiří, Teplice

    Výborná spolupráce již poněkolikáté. Jsem spokojen

  • 28.05.2018 | Šárka, Třemošná

    Dobrý den, zboží je na stránkách uvedeno velmi přehledně. Rychle se v něm dá orientovat. Jsem spokojená, takže za mě máte jedničku:-).

  • 24.05.2018 | Pavel, Holice

    Rychlé, přehledné, za velmi příznivé ceny. Dekuji

  • 24.05.2018 | Lyudmila, Dobříš

    Babolat je super značka ! Marian

  • 23.05.2018 | Luděk, Ústí nad Labem

    Velmi přehledný e-shop, dobré ceny.

  • 22.05.2018 | Pavel, Praha 6

    přehledný nákup

  • 22.05.2018 | Kamila, Hodonín

    Spokojenost - široká nabídka zboží :-)

  • 22.05.2018 | Lucia, Praha 5

    Výborné ceny a přehledné webové stránky.

  • 21.05.2018 | Jana, Uherský Brod

    Přehledné nakupování, rozdělení podle kategorií, slevy, podrobný popis.Rychlý nakup. Hodnotím kladně.

  • 21.05.2018 | Petr, Liberec 6

    Super cena, dodání zdarma + ještě dárek. No neber to!

  • 20.05.2018 | Stanislav , Vikýřovice

    Super obchod, rychlý nákup

  • 20.05.2018 | Miroslav, Únanov

    seriozní obchod a jednání

  • 19.05.2018 | Magda, Praha 4

    Nejlepší cena a podmínky dodání.

  • 17.05.2018 | Ladislav, Mladá Boleslav

    Web je přehledný a graficky poutavý, rychle jsme se zorientovali a vybrali požadované zboží pro tenis. Určitě doporučíme našemu okolí. Miška

  • 16.05.2018 | Michal, Chomutov

    Pohodlný nákup, podrobné informace o produktech, škoda, že chybí funkce“porovnat”

  • 16.05.2018 | Jan, Praha 9

    Všechny informace hezky přehledné, pohodlný nakup

  • 15.05.2018 | Zbyněk, Brumov - Bylnice

    Skvělý přehled , super ceny , doprava zdarma již od 1000kč .

  • 15.05.2018 | Maroš, Žilina

    Veľmi dobré ceny a prehľadný e-shop. Produkty sú dobre popísané, takže sa ľahko vyberá. Chýba mi však platba kartou.

  • 10.05.2018 | Petr, Hronov

    Nakupovalo se mi velice dobře , stránky jsou přehledné a vše srozumitelné. Určitě se ještě někdy vrátím a doporučím dalším.

  • 09.05.2018 | Jiří, Hořice

    Přehledný obchod, zajímavé ceny

  • 09.05.2018 | Jiří, Hořice

    Přehledný obchod, zajímavé ceny

  • 09.05.2018 | Michal, Hrušovany u Brna

    Nákup přes e-shop bezproblémový,přehledný.Dobré ceny.Doporučuji!

  • 09.05.2018 | Martin, Štěpánkovice

    Přehledný obchod, velký výběr a dostatek informací o zboží.

  • 08.05.2018 | Jana, Praha 9 Hrdlořezy

    Dobrý den,vždy s tímto obchodem naprostá spokojenost! děkuji Jana

  • 05.05.2018 | Kamila, Stare Hradiště

    Prehledne stranky,vse bez problému.

  • 05.05.2018 | hana, hodonín

    zdravím, zajímavá cena , míče jsme zkusili od kamaráda a v hale byly celkem o.k. ,snad budou o.k. na antuce

  • 04.05.2018 | Annamaria, Praha

    Prijemný nákup, skvelý obchod

  • 01.05.2018 | Kateřina, Planá

    Přehledný e-shop, detailní popis zboží, doprava zdarma výborný bonus. Doporučuji. K. H.

  • 30.04.2018 | Simona, Vsetin

    Velky vyber, vse prehledne, spokojenost

  • 28.04.2018 | Zdeněk , Rokycany

    Přehledný e-shop, výborné ceny + bonusy

  • 27.04.2018 | Jan, Lom

    Používám od vás slouhodobě tenisové vybavení a jsem velice spokojen.

  • 23.04.2018 | Mirka, Kaznějov

    Vždy jsem velmi spokojena....:-)

  • 22.04.2018 | Jana, Hrušovany nad Jevišovkou

    Pěkné, přehledné dobré ceny

  • 21.04.2018 | Markéta, Moravany

    Pohodlně.

  • 20.04.2018 | Jitka, Kroměříž

    Obchod je přehledný, ceny příjemné, nakupuje se zde velmi dobře. Určitě nakoupím i další sportovní vybavení.

  • 18.04.2018 | Jiři, Litvínov

    Spokojenost vše přehledné

  • 17.04.2018 | Filip, Praha

    Jsem spokojen s objednavkou

  • 16.04.2018 | Marek, Praha 7

    Fajn

  • 15.04.2018 | Petr, Ústí nad Labem

    Stránky přehledné registrace I nákup proběhli bez problem. Kvituji slevy pro závodní hráče a další bobusy, jakož I možnosti fér ceny pokud je položka někde k mání levněji. Díky.

  • 11.04.2018 | Juraj, Rabča

    Dobré ceny ! Neviem si ale prestavit záruku 5 rokov, kt. je podla e-shopu garantovaná na natural gut - prirodné črevo (výplet).

  • 10.04.2018 | , Uherské Hradiště

    Využil jsem konsultaci po telefonu během objednání zboží, spokojenost

  • 09.04.2018 | Hynek, Jihlava

    Oceňuji hodnotné dárky k objednávce.

  • 08.04.2018 | Tomas, Zatec

    Super Obchod!!!!!

  • 07.04.2018 | Romana, Strakonice

    přehledný web

  • 05.04.2018 | Bob, Vysoký Újezd

    Super

  • 03.04.2018 | Lukáš, Horní-Těrlicko

    Dobrý web, pohodlné nakupování.

  • 02.04.2018 | Pavel, Písek

    Super stránky,super ceny.

  • 01.04.2018 | Petr, Pardubice

    Batoh má velice povedený design, je příjemný na zádech. A zpocený po tenisovém zápasu se utírám do ručníku značky BABOLAT.

  • 31.03.2018 | Vít, Praha 9

    Přehledný eshop, kupuju to, co jsem hledal, slušná cena

  • 29.03.2018 | Michal , Vestec

    Stránky se mi moc líbí. Přehledná struktura a zajímavé ceny. Doporučuji

  • 27.03.2018 | Aleš, Vrchlabí

    Příznivé ceny a dobrý přehled.

  • 25.03.2018 | Petr, Kopřivnice

    Stránky jsou přehledné, rychle jsem měla zboží vybráno. Byli jste mi doporučeni od trenérů badmintonu.

  • 19.03.2018 | Ester, Pomezí

    Přehledné stránky, zaujala mě možnost jednání o ceně produktu ;o)

  • 18.03.2018 | Matouš, Černošice

    Super

  • 16.03.2018 | Jana , Praha 1

    děkuji, nakupovalo se skvěle, přehledné.

  • 16.03.2018 | Lucie, Praha 4

    Nákup byl velmi přehledný a těším se až vyzkouším míče, které jsem si objednala.

  • 14.03.2018 | Jana, Praha 9 Hrdlořezy

    Dobrý den,jsem vždy spokojená ,rychlé dodání a dobré informace .

  • 13.03.2018 | Michal, Hrušovany u Brna

    Dobrý den, bezproblémový nákup za nízké ceny.Doporučuji.

  • 10.03.2018 | Petr, Sezemice

    Opakovaný nákup = opakovaná spokojenost.

  • 09.03.2018 | Zuzana, HRANICE

    Přehledné a bezkonkurenční ceny :-)

  • 09.03.2018 | Pavel, Valašske Klobouky

    Pěkné stránky, velmi přehledné, super ceny!!!

  • 08.03.2018 | Petr, Chotěboř

    Jednoduchý nákup, skvělé.

  • 07.03.2018 | Jiří, Žichlínek

    Přehledný web. Hodně informací k jednotlivým produktům.

  • 07.03.2018 | Jiří, Kunštát

    Velmi pěkně a přehledně vše uspořádáno.

  • 07.03.2018 | Angelika, Bratislava

    Nakupovalo sa mi velmi dobre, dobre spraveny eshop, rychly nakup

  • 06.03.2018 | Mirka, Tuřany u Slaného

    Nakupovalo se mi hezky :-)

  • 03.03.2018 | Pavel, Beroun

    Velmi přehledné stránky, příjemný dojem z celkového nákupu.

  • 02.03.2018 | Miroslav , Blatnice pod Svatým Antoninkem

    Výborný přehled....

  • 28.02.2018 | evžen, praha

    nákup byl pohodlný a rychlý díky přehlednosti a intuitivnosti e-shopu

  • 26.02.2018 | Zdeněk, Bojkovice

    Velmi přehledné stránky vašeho obchodu. Dobré ceny.

  • 26.02.2018 | Kateřina, Ratiboř

    Dobrý den, byla jsem velmi spokojena z nákupem, vše bylo rychlé a přehledné.

  • 25.02.2018 | Dagmar, České Budějovice

    Stránky jsou přehledné a dobře se tu nakupuje.

  • 14.02.2018 | Bronislav , karviná

    vše ok zatím žádný problém

  • 11.02.2018 | Petr, Sezemice

    Všechny nákupy OK. Skvělý výběr. Doporučuji.

  • 11.02.2018 | Lenka, Světlík

    Rychlý a komfortní nákup

  • 10.02.2018 | Jiří, Horní Benešov

    Skvělé ceny. Dodací lhůty super. Radost nakupovat

  • 10.02.2018 | Miloslav, Cheb

    Velký výběr , lepší ceny od konkurence a dobrá podpora.

  • 08.02.2018 | Anton, Bratislava

    Som spokojný s vašou ponukou

  • 07.02.2018 | Eva , Praha 5 Stodůlky

    Použila jsem telefonní číslo a byla jsem velmi mile překvapena,když mi pán po telefon zvládl velmi ochotně poradit.

  • 05.02.2018 | Jaroslav, Sedlčany

    Dobrý den, nakupuji zde poprvé.Je to dárek,tak snad bude mít oslavenec radost. Na E-SHOPU je velký výběr produktů na tenis.Vybral jsem si bágl na rakety.A myslím.že se na tyto stránky opět vrátím a nakoupím i tenisové rakety. S pozdravem Pech

  • 03.02.2018 | Andrea, Zlín

    Super nákup včetně poradenství po telefonu.

  • 01.02.2018 | Daniel, Ludgeřovice

    Dobry vyber a ceny.

  • 31.01.2018 | Pavel , Nebahovy

    Velmi dobře. Již jsem nakupoval vícekrát.

  • 30.01.2018 | Štěpán, Brno

    E-shpo je přehledný a má velký výběr

  • 27.01.2018 | Katerina, Praha 5

    Přehledný nakup. Nejlepší cena.

  • 22.01.2018 | Miroslav, Zubčice

    přehledná nabídka,rychlé vyřízení

  • 21.01.2018 | Aleš, Olomouc

    celkem dobře

  • 20.01.2018 | Zdenek, hradec kralove

    dobre

  • 19.01.2018 | Martin, Plzeň

    Nakupuji zde podruhé a naprostá spokojenost.

  • 19.01.2018 | Jana, Praha 9 Hrdlořezy

    Dobrý den,kontaktovala jsem obchod ohledně zboží a vše bylo absolutně v pořádku.Děkuji J.J

  • 18.01.2018 | Vladislava, Čimelice

    Hezky zpracované stránky,velký výběr zboží. Snadný a srozumitelný nákup.

  • 16.01.2018 | Veronika, Sruby

    Boty vybrány po tel. domluvě. Profesionální poradenství, slib rychlého doručení.

  • 15.01.2018 | Jaroslav, Plzeň

    S BABOLAT ONLINE jsem velice spokojený. Není to můj první a zdaleka ani poslední nákup. Nakpuji zde už několik let a nebyl jsem nikdy zklamán. Maximální spokojenost.

  • 15.01.2018 | Luboš, Jihlava

    Stránky jsou přehledné, ceny přijatelné a hlavně okamžitá odezva na jakýkoliv dotaz.

  • 15.01.2018 | Monika, Mostkovice

    Vse v poradku

  • 09.01.2018 | Kateřina, Petřvald

    Nejlevnější ceny a vše přehledné.

  • 06.01.2018 | Jan, Dlouhý most

    Perfekt

  • 04.01.2018 | Rastislav, Turzovka

    Nákup bol veľmi fajn.

  • 02.01.2018 | Soňa, Příbram

    Vše bez potíží.

  • 02.01.2018 | Eva, Vítkov

    Nakupovalo se mi u vás skvěle, protože už mám raketu vyzkoušenou a nyní objednávám pro manžela. Máte vše přehledné a jednoznačné. Děkuji...

  • 01.01.2018 | Tomáš, Louny

    výborná přehlednost internetového obchodu

  • 30.12.2017 | Jiří, Hořice

    Velmi přehledný obchod a zajímavé ceny. Doporučuji. Samek

  • 29.12.2017 | Michal, Plzeň

    Děkuji, příjemný nákup.

  • 19.12.2017 | Milena, Praha 5

    Přehledný e-shop. Nákup na doporučení.

  • 18.12.2017 | Jiří, Olšany u Prostějova

    Přehledný obchod, velký výběr zboží, nákup bez problému

  • 18.12.2017 | Josef , Kosmonosy

    Přehledný e-shop, dobré ceny

  • 15.12.2017 | Zuzana, Praha 4

    zajímavé zboží

  • 15.12.2017 | Radka, České Budějovice

    Přehledný e-shop, rychlá orientace.

  • 15.12.2017 | Zuzana, Praha 4

    velký výběr zboží,rychlé dodání

  • 14.12.2017 | Miroslav, Praha 5

    Přehledné stránky, ceny příznivé

  • 14.12.2017 | Markéta, Praha 4 - Modřany

    Nakupovalo se mi velice dobře. Protože jsem si nebyla jistá jaký druh zboží přesně nakoupit, obrátila jsem se telefonicky se svými dotazy, a zástupce společnosti mi velice ochotně a dobře poradil, za což mu ještě jednou děkuji. Tento obchod mohu všem vřele doporučit.

  • 14.12.2017 | Jana, Orlová Poruba

    velmi dobře

  • 14.12.2017 | Petr, Brno

    přehledně uspořádané nabídky, rychlá komunikace emailem i telefonicky

  • 14.12.2017 | Martin, Blatnička

    Kupuji zde vše na tenis a jsem spokojen. Děkuji

  • 13.12.2017 | Zdeněk, Varnsdorf

    Dobře se v obchodě nakupuje, vše přehledné. Pokud potřebuji poradit, dostanu rychlou odpověď.

  • 13.12.2017 | Michal , Brno

    Přehledné a bezproblémový nákup s bezkonkurenčními cenami.

  • 12.12.2017 | Petr, Praha 4 - Kunratice

    Přehledný web

  • 12.12.2017 | Pavel , Škvorec

    Opět vše funguje jak má, dobré ceny i kvalita zboží.

  • 12.12.2017 | Jana, Rtyně v Podkrkonoší

    Vše přehledné.Nakupovalo se mi výborně.

  • 11.12.2017 | Lubomír, Zruč-Senec

    Jednoduchý přehledný nákup. Fajn že zvýhodníte cenu za odběr dvou kusů.

  • 10.12.2017 | Ivana , Šimonovice

    Výborné, přehledné, ryhclé nakupování.

  • 09.12.2017 | Kamil, Litovel

    Nakupuji zde velmi rad.Vse mi vyhovuje

  • 08.12.2017 | Nikola, Praha

    Všechno bylo v pořádku

  • 08.12.2017 | Elen, Ostrava - Poruba

    Přehledné nakupování. Hlavně nejnižší ceny zboží :)

  • 08.12.2017 | Roman , Letovice

    Nákup proběhl bez problémů, rychle a přehledně.

  • 08.12.2017 | Nikola, Praha

    Vše bylo v pořádku rychle dodání

  • 06.12.2017 | Šárka , Jihlava

    Výběr byl jednoduchý, všechno dobre popsané. Oceňuji dopravu zdarma.

  • 06.12.2017 | Pavel , Škvorec

    Už jsem nakupoval několikrát ve vašem e shopu. Vždy bez problémů.

  • 04.12.2017 | Martina, Nový Jičín

    Super obchod, vše přehledně popsáno, nafoceno, rychlé dodání.

  • 04.12.2017 | Stanislava, Velký Osek

    Velký výběr sportovní obuvi,přehlednost stránek

  • 03.12.2017 | Petr, Brno

    Stránky jsou uspořádány přehledně, u obuvi je i doporučení na objednání velikosti, nákup hodnotím kladně.

  • 03.12.2017 | Radek, Boskovice

    Přehledný obchod, lehce najdete co hledáte

  • 03.12.2017 | Jaroslav, Zdice

    Super ceny

  • 01.12.2017 | Iveta, Plzeň-Litice

    Vše v pořádku

  • 30.11.2017 | Šárka, Praha 4

    Zboží je skvělé, dodání v pořádku, komunikace dobrá. Byla jsem celkově spokojena.

  • 29.11.2017 | Kateřina, Plzeň

    Nákup probíhal bez problémů, e-shop je přehledný, má dobré ceny, široká nabídka zboží.

  • 27.11.2017 | David, Litomyšl

    Bezproblémový nákup

  • 26.11.2017 | Radim, Měník

    Velký výběr, skvělé ceny, doporučuji.

  • 26.11.2017 | Jan, Praha 10

    Široký sortiment, zajímavá cena.

  • 26.11.2017 | Patrik, Praha

    Jedná se o první nákup, Struktura webu a způsob nákupu ok.

  • 26.11.2017 | Jiří, Česká Lípa

    S nákupy zde jsem maximálně spokojen.

  • 26.11.2017 | Tereza, Praha západ

    Vše prehledne, super ceny

  • 26.11.2017 | Barbora, Dolní Dunajovice

    Věci od Babolat máme moc rádi, děti mají rakety a jsou výborné, jsme zvědaví na tašku a batoh:)

  • 25.11.2017 | Radim, Měník

    Nákup doporučuji. Velký výběr a za výbornou cenu.

  • 25.11.2017 | Radka, Libušín

    Přehledné stránky, skvělé ceny

  • 24.11.2017 | Katerina , Hlubočky

    Spokojenost

  • 24.11.2017 | Katerina , Hlubočky

    Spokojenost s přehledností s stránek i s obsahem produktů

  • 24.11.2017 | Lenka, Písek

    Vše v pořádku, stránky jsou přehledné, lehce se v nich orientuje. Vřele doporučím dál...

  • 24.11.2017 | Leoš, Zdar nad Saz.

    Dobrý den. Vše proběhlo naprosto v pořádku a s obchodem jsem spokojen. Leoš

  • 24.11.2017 | Daniela, Malé Kyšice

    Skvělý výběr zboží!

  • 24.11.2017 | Šárka, Praha 4

    nakupovalo se mi dobře, vše je přehledné .

  • 24.11.2017 | Martin , Žleby

    S nákupem na Babolat jsem byl velice spokojen.

  • 23.11.2017 | Zuzana, Přezletice

    Pěkný, přehledný internetový obchod s velkým výběrem a velmi dobrými cenami.

  • 23.11.2017 | Ladislav, Říčany

    Nákup bez problémů doporučuji

  • 23.11.2017 | Lucie, Olomouc

    Nakupovalo se mi zde velmi dobře. Uvedené informace jsou dostačující, ceny příjemné, bonusy zajímavé.

  • 22.11.2017 | Eva, Lobodice

    Skvělé ceny, přehledný výběr zboží.

  • 22.11.2017 | Markéta , Praha 9

    Pohodlný, přehledný obchod, zajímavé ceny:-)

  • 20.11.2017 | Vlastimil, Havířov

    Příjemný personál a útulné prostředí prodejny je zároveň i místem, kde si zákazník může mnoho výrobků prohllednout a vyzkoušet.

  • 19.11.2017 | Marie, Načeradec

    Přehledný eshop, široká nabídka spokojenost

  • 17.11.2017 | Kristýna, Třebíč

    Při nákupu jsem neměla žádný problém, vše jsem snadno a rychle vyplnila bez nutnosti registrace. Velký výběr příslušenství.

  • 17.11.2017 | ondřej , ústí nad orlicí 4

    příjemný a rychlý nákup.

  • 15.11.2017 | Lucie, Hořice

    Nakupovali se mi zde dobře. Obchod je přehledný a ceny příznivé.

  • 14.11.2017 | Kamila, Branka u Opavy

    Spokojenost, přehlednost

  • 14.11.2017 | Daniel, Praha

    Veliký výběr za výborné ceny v porovnání s ostatními eshopy. Pouze mi zde chybí tabulky velikostí oblečení a obuvi.

  • 14.11.2017 | Martin, Blatnička

    U některých výrobku je cena velmi zajímavá a s dopravou zdarma.

  • 14.11.2017 | Veronika, Tmaň

    Prehledny obchod, po telefonu poradili s velikosti. Super.

  • 13.11.2017 | Markéta, Trhový Štěpánov

    Přehledné stránky, výborné ceny i možnost garance nejnižší ceny

  • 13.11.2017 | Olga, Týn nad Vltavou

    Oblečení Babolat se u vás nakupuje vždy dobře. Nemáte konkurenci. U nás nelze téměř nikde jinde koupit, nebo je dražší.

  • 12.11.2017 | Petr, Česká Skalice

    Přehledný internetový obchod.Spokojenost.

  • 12.11.2017 | Tomáš, Ostrava-Zábřeh

    přehledné stránky,nakupování ok

  • 12.11.2017 | Štefan, Topolany (Olomouc)

    Nakupuji opakovaně, vše je jenoduché a přehledné, výhodné ceny, levnější, než konkurence + výhoda bonusu navíc.

  • 11.11.2017 | Marketa, Mnichovo Hradiste

    Rychle prehledne nakupovani

  • 09.11.2017 | Ilona, Praha 10

    Dobrý výběr.

  • 07.11.2017 | Jana, Čelákovice

    Webové stránky jsou přehledné, jednoduchý výběr. Děkuji

  • 06.11.2017 | NIKOL , OSTRAVA-PORUBA

    PŘEHLEDNÝ OBCHOD,VÝHODNÉ CENY,NAŠLA JSEM ZDE VŠE CO JSEM CHTĚLA,VELICE RŮZNORODÝ SORTIMENT.jSEM SPOKOJENA.

  • 06.11.2017 | Tomas, Staré Město

    Velký výběr. Spokojenost

  • 05.11.2017 | Jan, Brno

    Nkup je snadny, nicmene uvitalbych i moznost osobniho odberu v koprivnici pri objednavce pres internet. Petiletazaruka je nadstandartni. Dekuji, horacek.

  • 02.11.2017 | Klára, Trhový Štěpánov

    Nákup byl snadný. E-mailem jsem požádala o radu a bylo mi odpovězeno.

  • 02.11.2017 | Hedvika, Zubří

    Dobrý den, nakupovala jsem na těchto stránkách poprvé, nabídka je přehledná, výběr byl rychlý a nákup proběhl v naprostém pořádku.

  • 31.10.2017 | Vladimír, Hrušky

    Děkuji za rychlý a přehledný nákup.

  • 31.10.2017 | Pavel, Praha

    Byl jsem velmi spokojen, jak s cenou, tak i s výběrem raket. S pozdravem Ing. Pavel Abrahám

  • 27.10.2017 | Josef, Hronov

    Nakupuji tu dlouhá léta a vždy bez problémů. Vřele doporučuji.

  • 24.10.2017 | František, Kostice

    výborně

  • 24.10.2017 | Jana, Ostrava

    e-shop prima, přehledný, jen nákup rakety jsme nechali na trenérovi, v parametrech se nevyznám

  • 24.10.2017 | Denisa , Havířov - Město

    Váš eshop je přehledný a máte plno skvělých výrobků za super ceny. Určitě zase někdy nakoupím !

  • 24.10.2017 | Aleš, Ostrava

    Přehledný nákup za dobré ceny. Chybí mi velikosti gripů u jednotlivých badmintonových raket.

  • 20.10.2017 | Radek, Hradec Králove

    Skvělý obchod, rychlé jednání a přehledné stránky

  • 19.10.2017 | Zdeňka, Praha 6

    Dobrý nákup za rozumnou cenu, stránky přehledné s popiskama. Mohu doporučitt Zdeňka

  • 19.10.2017 | Jarmila, Uničov

    stránky přehledné, nákup proběhl hladce, uvidíme, co řeknou děti pod stromečkem

  • 19.10.2017 | Jiří , Svitavy

    Nakupování je vždy bez problémů.

  • 18.10.2017 | Svetlana, Praha

    ok

  • 17.10.2017 | Alena Malá, Pacov

    Nákup probíhal bez problémů, jelikož stránky jsou velmi přehledné.

  • 17.10.2017 | Hana, Praha 4

    Nakupuje se skvěle. Rady a informace ke zboží jsou rychlé a vyřizování zásilek rovněž. H.S.

  • 17.10.2017 | Svetlana, Praha 3

    Nakupovalo se velmi dobre, hlavne je to nejnižši cena na trhu za toto zboži

  • 16.10.2017 | Václav, Frýdek-Místek

    Zaruka 5 let je super. Dobra zkusenost od kamarada.

  • 16.10.2017 | Eva, Ústí nad Labem

    Super!!!

  • 15.10.2017 | Erik, Soběslav

    Přehledné stránky, skvělé ceny.

  • 15.10.2017 | Jan, Praha 7

    Přehledný obchod, jednoduchý výběr, výborné ceny. Doporučuji!

  • 14.10.2017 | Jan, Praha

    Dobré ceny, jednoduchá registrace

  • 12.10.2017 | Lenka, Heřmanův Městec

    Obrovská spokojenost, přehledné stránky pro nákup z domova.

  • 11.10.2017 | Aleš, Opatovice nad Labem

    Bezproblémový nákup.

  • 10.10.2017 | Pavel, Vyškov

    Nákup je přehledný, oceňuji i dostatečný popis nabízeného zboží.

  • 10.10.2017 | Jana, Doksy

    Skvělý obchod, výborné rakety. Má odsud přítel raketu badmintonovou a maximálně spokojen, doporučuji.

  • 09.10.2017 | Kateřina, Pardubice

    Pěkný přehledný e-shop

  • 09.10.2017 | Lubomír, Ostrava

    Přehledný e-shop.

  • 08.10.2017 | Ludmila, Vinařice

    Moc se nám líbí veškeré zboží i přehlednost e-shopu.

  • 08.10.2017 | Ludmila, Vinařice

    Přehledné! Super nakupování.

  • 08.10.2017 | Lucie, Bubovice

    Stránky přehledné , ceny výhodné . Zatim naprostá spokojenost .

  • 06.10.2017 | PAVLÍNA, Praha 9

    Vždy vyjdou vstříc!

  • 05.10.2017 | Jiří, Milovice

    Parádní domluva

  • 04.10.2017 | Renata, Nejdek

    super nákup,přehledné stránky,rádce při velikostech obuvi super+dárek !!!!!

  • 04.10.2017 | Kateřina, Trutnov

    Přehledné stránky. Moc pěkně zhotovené

  • 03.10.2017 | Petra, Krnsko

    Již vyzkoušený obchod - vřele doporučuji!

  • 03.10.2017 | Vlastimil , Plzeň

    Přehledné a jednoduché vyhledávání, kvalitní nabídka a zajímavé slevové akce. Příjemný nákup.

  • 03.10.2017 | Pavlína, Praha 9 Vinoř

    Nejlepší tenisový obchod, co znám!!!!

  • 01.10.2017 | Libuše, Třebíč

    Nakupovalo se nám skvěle, šikovná je tabulka velikosti bot.

  • 29.09.2017 | Kateřina, Šternberk

    Nakupovalo se mi výborně.

  • 22.09.2017 | Petr, Sezemice

    Jako tradičně pohodový nákup. Doporučuji.

  • 22.09.2017 | David, Vestec

    přehledný rychlý nákup

  • 21.09.2017 | Radek, Hluboš

    bezva nákup

  • 18.09.2017 | Miluše , Chomutov

    Nákup velice příjemný, stránky přehledné, velká spokojenost.

  • 18.09.2017 | Kateřina, Pardubice

    Pěkný a přehledný e-shop.

  • 17.09.2017 | Ivo, Šumperk

    Nakupovali jsme u vás již po několikáté a vždy spokojeni.

  • 17.09.2017 | Jozef, Tišnov

    Přehledný systém nakupování, super ceny, výběr možností platby a dopravy na standardní úrovni

  • 16.09.2017 | Ladislava, Zlín

    Stránky jsou přehledné.Dobře se nakupuje.

  • 14.09.2017 | Petr, Karviná-Mizerov

    Prehledny web sa super ceny

  • 13.09.2017 | Jan, Praha

    Nákup přehledný a rychlý za dobré ceny.

  • 13.09.2017 | Martina, Dobric

    Při minulém nákupu vše naprosto v pořádku. Doporučuji!

  • 11.09.2017 | Eva, Brno

    Skvělý výběr, velmi přehledný e-shop.

  • 10.09.2017 | Jan, Plzeň

    Nákup bez problémů za dobré ceny, děkuji.

  • 10.09.2017 | Martina, Kněžmost

    Objednání zboží na Vašem internetovém obchodě bylo jednoduché a bezproblémové. Děkuji

  • 04.09.2017 | Zuzana, Bystřice pod Hostýnem

    Nejlepší cena, bonusy, rychlost, dodání zdarma-prostě dokonalé

  • 04.09.2017 | Annamaria, Praha

    Super obchod - prijemne nakupovanie, fer ceny :)

  • 04.09.2017 | Josef, Vodnany

    shop přehledny nakup rychlybez problému

  • 01.09.2017 | Martin, Kamenný Újezd

    Z nákupem jsem spokojen. Je tu už několikátý nákup a přehled na stránkách a snad je pro mě vynikají. Ceny jsou také perfektní. Děkuji.

  • 30.08.2017 | Roman , Hradec u Stoda

    Rychlé a přehledné nakupování za dobré ceny. Všem doporučuji.

  • 28.08.2017 | Tomáš, Ostrava

    Vše o.k.

  • 25.08.2017 | Luděk, Frýdek - Místek

    Nákup rychlý , bez problémů.

  • 23.08.2017 | Tomas, Zvole

    Profi obchod!

  • 22.08.2017 | Pavel, České Budějovice

    Nákup byl v pořádku.Super cena za výborný výplet.Obchod samozřejmě doporučuji.

  • 21.08.2017 | Pavlína, Třebechovice pod Orebem

    Web přehledný, našla jsem, co jsem potřebovala za nejnižší cenu!

  • 18.08.2017 | Pavel, Praha 6

    přehledné, díky

  • 15.08.2017 | Štěpánka, Kolin 3

    vse prehledne ☺a supper cena

  • 13.08.2017 | Pavel, Olomouc

    Velmi přehledný eshop.

  • 13.08.2017 | Kateřina, Praha 9

    Velice přehledné stránky

  • 12.08.2017 | David, Cheb

    Vše přehledné. Kvalitní výběr a dobré ceny.

  • 11.08.2017 | Marek, Praha 8

    super obchod

  • 11.08.2017 | František, Plzeň

    Nákup proběhl rychle vše bylo dostupné a přehledné.

  • 07.08.2017 | Lukáš, Šitbořice

    Parádní, bezproblémový nákup:)

  • 06.08.2017 | Jan, Pustiměř

    Váš internetový obchod je skvělý, vše máte přehledné a dobře se zde orientuje. S nákupem jsem byl velmi spokojený.

  • 06.08.2017 | Aleš, Rožnov pod Radhoštěm

    Nákup jako vždy bez problémů.

  • 06.08.2017 | Denisa, Praha

    vše přehledné, dobrý eshop

  • 05.08.2017 | Ivana, Moutnice

    Prehledny online obchod,bezkonkurencni cena na trhu

  • 05.08.2017 | Klara, Praha

    Vždycky jsem dostala to co chci a včas

  • 04.08.2017 | MUDr. Zdeněk , Doudleby nad Orlicí

    Nákup bez problémů

  • 01.08.2017 | Klara, Praha

    Mě se nakupuje velmi dobře.. vždy dostanu To,co mám objednané super palec nahoru

  • 30.07.2017 | Pavel, Nová Ves

    Dobrý den, nakupovalo se u vás skvěle. Krásně přěhledné stránky a neměl jsem z výběrem rakety žádný problém.

  • 26.07.2017 | Aleš , Tachov

    nakupovalo se mi výborně, vřele doporučuji

  • 25.07.2017 | Tomas , Zatec

    Super obchod!!!!

  • 23.07.2017 | Petr, Tábor

    Eshop je velmi přehlený a popis produktu je dostatečný

  • 20.07.2017 | Vladimír, Liberec 6

    Nákup byl belice příjemný. Vše zafungovalo jak mělo.

  • 20.07.2017 | Radim, Uničov

    Nakupovalo se mi velice dobře, Vaše stránky jsou přehledné s dostatečným výběrem sortimentu.

  • 19.07.2017 | Stanislav, Vracov

    Jo bylo to supr. díky. S. Škarecdký

  • 19.07.2017 | Jan , Praha 4

    Trochu nezvykle řazená dodací adresa, ale jinak ok

  • 16.07.2017 | Jana, Kralupy nad Vltavou

    Žádné výhrady nemám..

  • 09.07.2017 | Michaela, Hluboká nad Vltavou

    Cena výhodná

  • 08.07.2017 | Zdenka, Praha 10 - Petrovice

    Veliky vyber zbozi, prehledne stranky a nejlevnejsi ceny na trhu. Doporucuji!!!

  • 07.07.2017 | jiří, Čáslav

    Bylo vše v pořádku

  • 07.07.2017 | Jindřich, Praha 5

    Vše přehledně uspořádáno, velká spokojenost s výběrem a celým nákupem. Chválím

  • 06.07.2017 | Jaroslav, Ústí nad Labem

    S Vaší firmou jsem velice spokojen. Kvalita zboží a dodání zakoupeného zboží je na jedničku.

  • 03.07.2017 | Martin, Ostrava

    Nejnižší cena kupovaného zboží.

  • 28.06.2017 | Ivana, Ostrava - Vítkovice

    Stránky jsou velice přehledné, nemám co vytknout.

  • 23.06.2017 | Tomáš , Roudnice nad Labem

    Nakupovalo se mi dobře, přehledně a logicky seřazeno

  • 20.06.2017 | Hana, Krupka

    Rychlé a přehledné stránky, které umožňují snadný nákup.

  • 18.06.2017 | Gerhard, Litvínov

    Slušné

  • 18.06.2017 | Lumír, Vidče

    Přehledný, hezký eshop.

  • 16.06.2017 | Marta, Neratovice

    Dobrý den, vaše stránky jsou intuitivní a postup objednání rychlý. Děkuji

  • 16.06.2017 | Marie, Beroun

    S nákupem jsem spokojená, přehledné stránky a široká nabídka zboží ve velkém cenovém rozpětí, takže si lze vybrat z levnějšího i dražšího zboží dle možností zákazníka.

  • 15.06.2017 | zuzana, plzeň

    Jsem velice spokojena s přístupem a nákupem . Boty , které jsem nakoupila opravdu přizpůsobili ceně v jiném obchodě. Děkuji za nákup a určitě se podívám na stránky až budu zase něco hledat.

  • 12.06.2017 | Petra, Neratovice

    Vše proběhlo v pořádku, stránky jsou přehledné a snadno se zde hledá.

  • 12.06.2017 | Jitka, Hranice

    Spokojenost - přehledný eshop, dobré ceny, skladem zboží, které v jiných eshopech již není dostupné.

  • 12.06.2017 | Jan, Praha

    Dobrý a přehledný web!

  • 11.06.2017 | LEOŠ, DOLNÍ MĚSTO

    bezkonkurenční cena

  • 11.06.2017 | LEOŠ, DOLNÍ MĚSTO

    nákup proběhl bez problémů, cena zboží bezkonkurenční.

  • 10.06.2017 | Jan, Třebíč

    Přehledný e-shop, dobrá orientace, rychlá objednávka :-)

  • 06.06.2017 | Ladislav, Nymburk

    Odebírám zde pravidelně a jsem spokojen.

  • 06.06.2017 | Jaroslava Havlíková, ŠLUKNOV

    Velice přehledné krásné nakupování doporučuji všem

  • 04.06.2017 | Tomáš, Sobíňov

    Nakupovalo se mi dobře, velmi přehledný E-shop

  • 31.05.2017 | Jaroslava, Třebíč

    Nákup probíhal pohodlně bez problému

  • 25.05.2017 | Jan, Praha

    raketa za nejlepší cenu na www, velký výběr tenisových míčků pro děti, maximální spokojenost, už se těším na potvrzení objednávky:). Kubačka

  • 24.05.2017 | Jiří, Konice

    Přehledný obchod, dobré ceny :-)

  • 24.05.2017 | Anita, Ostrava

    Perfektní výběr a skvěle ceny. Všem doporučuji!

  • 23.05.2017 | David, Litvínov

    Přehledný web...

  • 19.05.2017 | JIří, Huslenky

    Velmi přehledný obchod, jednoduchý navigátor pro výběr zboží. Doporučuji!

  • 18.05.2017 | Čestmír, Frenštát p.R.

    Rychlé, jednoduché, přehledné.

  • 16.05.2017 | Mirka, Mutěnice

    Velmi přehledný eshop s velkou nabídkou, doporučuji

  • 15.05.2017 | Jan, Brno

    Jednoduchý a přehledný e-shop, bezproblémová spolupráce, zkrátka radost nakupovat.

  • 14.05.2017 | Pavel, Praha 6

    přehledné stránky, dobrý výběr, celkem OK

  • 10.05.2017 | Marcel, Oldřišov

    Perfektně se nakupovalo, velmi příznivé ceny a super přehledný web.

  • 10.05.2017 | Vladimíra, Praha

    jsem příjemně překvapená. Rychlá a příjemná komunikace, přehlednost webových stránek, srozumitelnost, navržení vlastní ceny, široký sortiment. Nenakupuji zde naposledy.

  • 08.05.2017 | Ladislav, Nová Paka

    ok

  • 08.05.2017 | Petr, Pardubice

    Přehledné a graficky příjemné prostředí. Hledal jsem tenisovou raketu. Oceňuji přehledné rozdělení na rakety pro začínající hráče a pokročilé. Příjemným překvapením byla možnost si objednat tričko za 1 Kč.

  • 08.05.2017 | Ladislav, Nová Paka

    super

  • 06.05.2017 | Petr, Karviná-Hranice

    Přehledně zpracované stránky, zboží je dobře popsáno.

  • 04.05.2017 | Petr, Karviná-Hranice

    Přehledné stránky, ceny stejné jako v jiných obchodech, ale na rozdíl od nich jsou rakety vypletené a s obalem. Při telefonickém kontaktu velmi ochotný operátor, pomohl mi s výběrem.

  • 04.05.2017 | Jana, Ostrava-Poruba

    Vybrala jsem zboží pro děti začínající s tenisem. Jako laik jsem díky přehlednosti a popisu neměla problém s výběrem. Děkuji.

  • 02.05.2017 | Ladislav, Nymburk

    Kupuji zde pravidelně a jsem velice spokojen.

  • 23.04.2017 | milos, usti nad labem

    s babolatem se snazim naucit tenis jiz radku let a rozhodne v tom dalsich par let hodlam pokracovat jina znacka nepripada v uvahu

  • 18.04.2017 | Jiří, Kozolupy

    Velký výběr zboží a dobré ceny.

  • 17.04.2017 | Michal , Horní Domaslavice

    Eshop přehledný, možnost výběru rakety dle mnoha parametrů. Zatím vše OK

  • 17.04.2017 | Michal, Horní Domaslavice

    Eshop přehledný, možnost výběru rakety podle mnoha parametrů.... Zatím vše OK :)

  • 14.04.2017 | Tomas, Zatec

    Dobry obchod!!!!!!

  • 13.04.2017 | Petr, Sezemice

    Super nákup, přehledný web

  • 13.04.2017 | Petra, Krnsko

    Již druhý nákup a naprostá spokojenost!

  • 10.04.2017 | Petra, Krnsko

    Naprostá spokojenost, vstřícnost, rychlost!

  • 10.04.2017 | Hana, Vsetín

    Nakupovalo se mi skvěle. přehledný obchod, dobré ceny.

  • 09.04.2017 | Kateřina, Praha 9

    Pěkný eshop, velmi přehledný a dobré ceny.

  • 07.04.2017 | Jaroslava, Uherské Hradiště

    již druhý nákup, naprostá spokojenost, nejlevnější!

  • 06.04.2017 | Pavel, Písek

    Stránky a vše velice přehledné.Díky.

  • 04.04.2017 | Libor, Praha

    Nákup bez problémů, komunikace a poradenství po telefonu na jedničku...

  • 04.04.2017 | PETR, PRAHA 4

    vše bylo v pořádku, přehledné a srozumitelné včetně zobrazení ceny, parametrů a srovníní zboží... jen Vás poprosím o zaslání trička v modré barvě, velikost 152-164, předem děkuji! Petr Dobrý

  • 03.04.2017 | Ladislav, Nová Paka

    perfekt

  • 30.03.2017 | Petr, Sezemice

    Výborný obchod, super ceny.

  • 29.03.2017 | Roman, Štramberk

    přehledný výběr, zajímavé ceny dostupné i pro začátečníky

  • 27.03.2017 | Josef, Jihlava

    Velice přehledný eshop

  • 25.03.2017 | Kristýna, Uherské Hradiště [1428]

    rychlý, přehledný nákup, vyčerpávající informace a cena super!!!

  • 20.03.2017 | Milan , Opava

    Nákup je pohodový, e-shop přehledný Milan

  • 19.03.2017 | Marek, Karviná

    Přehledný e-shop, skvělá akční nabídka modelů 2016

  • 17.03.2017 | Pavla Mrázková, Úpice

    pěkný a přehledný eshop nákup bez problémů doporučuji

  • 15.03.2017 | Jiří , Ostrava - Hrabůvka

    Jednoduché a 100% vyladěné webové stránky!!!

  • 13.03.2017 | PETR, KOMÁROV

    S NÁKUPEM VE VAŠEM OBCHODĚ JSEM BYL VELICE SPOKOJEN .VELKÝ VÝBĚR ZBOŽÍ.

  • 05.03.2017 | Karolína, Hrušovany nad Jevišovkou

    Vše v pořádku, stránky naprosto přehledné, díky.

  • 01.03.2017 | Lukáš, Kroměříž

    Nákup probíhal v pořádku. Stránky jsou přehledné.

  • 27.02.2017 | Jiří, Liberec

    Objednávka zboží bez problémová, včetně vyřízení slevového kuponu, férová cena.

  • 26.02.2017 | Artuš, Karviná-6

    Super ceny

  • 21.02.2017 | Daniel, Most

    Přehledné stránky a navíc zbží za výborné ceny.Mohu jen doporučit.

  • 20.02.2017 | Petr, Praha 7

    Bezproblémový nákup, dobře provedení webových stránek

  • 16.02.2017 | Vladislav , Choryně

    Jsem spokojen.

  • 14.02.2017 | Světlana, Opava

    Mate prehledne stranky, takze nakup bez problemu. Popis u zbozi je pro laika potrebny ke spravnemu vyberu. Zadne negativa jsem nenasla.

  • 14.02.2017 | Jaroslav, Přerov IX - Lýsky

    Přehledný a jednoduchý nákup,děkuji a doporučuji

  • 12.02.2017 | Milan , Krnov

    Nakupování bylo přehledné

  • 08.02.2017 | Josef , Olomouc

    Dobré ceny, velký výběr, všem doporučuji. Na dotaz okamžitá reakce i s úpravou konečné ceny. Přivítal bych více informací u většiny produktů, pro ještě snadnější výběr. Celkově, ale naprostá spokojenost s nákupem.

  • 31.01.2017 | Jana, Praha 5

    bez problémů

  • 31.01.2017 | Petra, Sokolov

    Dobrý den, děkuji za příjemný nákup. Na dotaz okamžitá reakce a pomoc. Děkuji Petra S.

  • 30.01.2017 | Tomas, Zatec

    Velmi dobry nakup i ceny.

  • 30.01.2017 | Petr, TŘEBÍČ

    Vse prehledne, super!!

  • 29.01.2017 | Kamila, Praha 10

    Vše bylo perfektní.

  • 29.01.2017 | Dana, Neratovice

    přehledné stránky.

  • 28.01.2017 | Jiří, Vendryně

    Stránky jsou přehledné, nákup jednoduchý, příjemný.

  • 26.01.2017 | Josef, Přerov

    Super ceny. Přehledný e-shop a nákup.

  • 25.01.2017 | Libor, Ostrava

    Nakupovalo se mi dobře, stránky jsou přehledné.

  • 22.01.2017 | Marcela, Praha 6

    Prehledny eshop,doporucuji

  • 22.01.2017 | Dita, Most

    Super ceny, popis zboží a doprava zdarma. Děkuji

  • 19.01.2017 | , Praha 3

    Nakup je rychly, možnost nakupu bez jakékoliv registrace

  • 18.01.2017 | Tomáš, Jihlava

    Oceňuji přehledný e-shop a především výborný návod, jak vybrat tu správnou velikost. Snad jsem trefil :-)

  • 17.01.2017 | Tomáš , Ostrava – Slezská Ostrava

    Super nákup!

  • 16.01.2017 | Petr, Hostivice

    Super

  • 13.01.2017 | Martin, Sloup

    přehledný web, výborný výběr zboží

  • 11.01.2017 | Tomáš, Zlín

    Přehledné, úplně bez problémů.

  • 10.01.2017 | Lukáš , Soběslav

    Nejlepší ceny, zboží přehledně uspořádáno, chybí ale více informací o materiálu oblečení apod.

  • 23.12.2016 | Miroslav, Chotýšany

    Přehledné stránky a doprava zdarma prostě super

  • 19.12.2016 | Arnošt, ŽIROVNICE

    Doporučuji, pěkně přehledný e-shop

  • 19.12.2016 | Mojmír, Brno

    Nákup i registrace proběhla bez nejmenší komplikace.Vše ok.

  • 18.12.2016 | Michal, Praha 10

    Moc dekuji za perfektní servis a moc mě udělalo radost i tričko za 1 korunu děkuji.

  • 17.12.2016 | Michal, Hradec Králové

    Ok

  • 16.12.2016 | Sylvie, Příbram 3

    Jednoduchý a přehledný nákup.

  • 13.12.2016 | Petr, Sezemice

    Velmi přehledné stránky, rychlý nákup, doprava zdarma.

  • 13.12.2016 | Petra, Rybí

    Manžel je velmi spokojený s výběrem zboží na Vaši prodejně.

  • 12.12.2016 | Ctibor, Vsetín

    Doporučuji...

  • 11.12.2016 | Zdeněk, Dobroměřice

    Nákup byl přehledný a jednoduchý. Našel jsem zboží, které jsem hledal.

  • 10.12.2016 | Ing. Iva, Plzeň

    hezky

  • 09.12.2016 | Bára, Litvínov

    Stránky jsou velice přehledné a ceny zboží v porovnání s jinými weby jsou +- stejné

  • 08.12.2016 | Martin, Plzeň

    Velmi příjemné ceny a přehledný web.Určitě doporučuji všem.

  • 07.12.2016 | Alexandra, Opava

    přehledný eshop, nákup bez problémů.

  • 07.12.2016 | Veronika, Rakvice

    Rychlá orientace, skvělé ceny. Výborný a rychlý nákup. Doporučuji.

  • 07.12.2016 | Soňa, Plzeň 6 - Litice

    Obchod je přehledný, dobře se v něm orientuje.

  • 07.12.2016 | Romana, Kostelec nad Orlicí

    Super výběr.

  • 07.12.2016 | Radek, Bochoř

    S nákupem jsem velmi spokojen....přehledné stránky

  • 05.12.2016 | Jana, Staré Splavy

    Nakupovalo se mi na babolat online výborně, skvělá komunikace a jednání.

  • 03.12.2016 | Jan , Plzeň

    Super.

  • 03.12.2016 | Michal , Písek

    Dobrý večer, nakupovalo se mi u Vás velice dobře. Nashledanou

  • 03.12.2016 | Ivana, Křemže

    V předchozím nákupu jsem koupila synovi boty - je nadšený, boty jsou funkčně, vzhledově a uživatelsky super.

  • 03.12.2016 | Petr, Teplice

    Vše přehledné

  • 02.12.2016 | Jaroslava , Teplice

    Super a levný obchod,mohu jen doporučit.

  • 02.12.2016 | Jakub, Praha

    Pekne prehledne a super ceny!

  • 01.12.2016 | Martin, Nový Bor

    přehledné, dobře, určitě Vás navštívím znovu

  • 29.11.2016 | Ladislav, Lanškroun

    Vše bez problému. Přijdu zase. :-)

  • 28.11.2016 | Jan, Lesní Hluboké

    Nakupovalo se dobře, stránky přehledné

  • 28.11.2016 | Lenka, Planá nad Lužnicí

    E-shop velmi příjemný, přehledný, nákup bez problémů. Velmi ráda se vrátím.

  • 27.11.2016 | Tomáš, Hradec Králové

    Hezké a přehledné nakupování. Urgentně chybí možnost platby kartou rovnou, QR, nebo jiné...

  • 27.11.2016 | Kateřina, Rakovník

    Příznivé ceny, velký výběr, velká spokojenost.

  • 26.11.2016 | lenka, Praha

    přehledné stránky,dobré ceny

  • 26.11.2016 | Lucie, Rychnov nad Kněžnou

    přehledné, rychlé, bez problémů

  • 25.11.2016 | Michal, Teplice

    Rychle, přehledně, bez problémů.

  • 25.11.2016 | Lubomír, Velká Losenice

    Velmi přehledný E shop, rovněž registrace příjemně jednoduchá a rychlá

  • 25.11.2016 | Petr, Domažlice

    Krásné předhledné stránky, široký výběr a příznivé ceny.

  • 25.11.2016 | Michal, Kostelec nad Labem

    Příjemné nakupování

  • 24.11.2016 | Zbyšek, Slavkov u Brna

    Přehledné, dobré ceny - skutečně o pár stokorrun lepší než jinde. Doporučuji

  • 24.11.2016 | Luboš, Bystřice nad Pernštejnem

    Nákup je přehledný, odpovídající popis.. Jsem spokojen.

  • 23.11.2016 | Dana, Nový Bor

    Velice přehledný e shop, skvělé ceny. Ráda zde opět nakoupím.

  • 22.11.2016 | Kateřina, Praha 10

    Zboží nakupuji již po několikáte. Nabízejí bezkonkurenční ceny. :-)

  • 21.11.2016 | Kamil, Troubsko

    nakupovalo se zde super

  • 21.11.2016 | Marie, Sadská

    Nákup byl skvělý.

  • 17.11.2016 | Bořek, Hrádek

    Přehledné nakupování, nerad si dlouhé hodiny prohlížím, co mě nezajímá. Takto mi to vyhovovalo.

  • 15.11.2016 | David, Jihlava

    Vše OK, doporučuji!

  • 14.11.2016 | jan, kladno

    jednoduché, prehledné, super, diky

  • 14.11.2016 | miroslav, praha 9

    pohodlný, rychlý nákup

  • 12.11.2016 | Jakub, Opava

    Rychlé, jednoduché a přehledné. Produkty jsou jasně popsány.

  • 11.11.2016 | Gustav, České Budějovice

    přehledné stránky, spokojenost

  • 11.11.2016 | Lucie, Přísnotice

    Přehledný obchod, skvělé ceny.

  • 09.11.2016 | Veronika , Ústí nad Labem

    Pěkný e-shop. Skvělé zboží. Vřele doporučuji. Jen mi tady chybí možnost platby platební kartou přes internet. Ale to neni skvrna na kráse

  • 08.11.2016 | Petra, Zdiby

    Nakupovalo se mi velmi dobře, váš web je úžasně přehledný. Logickými kroky jsem našla zboží, které mě zajímalo. Děkuji za váš zájem o zákazníka.

  • 07.11.2016 | Ivana, Křemže

    S Vaším obchodem jsem spokojená, výborná nabídka.

  • 06.11.2016 | Jitka , Plzeň

    Nejpřehlednější sportovní obchod, skvělé ceny.

  • 04.11.2016 | Lucie, KOSTELEC NAD ORLICÍ

    Dobře

  • 04.11.2016 | Pavla, Úpice

    Super obchod s nejlepšími cenami, přehledný, jasný výběr dle kategorií. Doporučuji

  • 03.11.2016 | Matthew, Praha 5

    Velmi prehledne webove stranky. Rychly nakup.

  • 01.11.2016 | Petr, Votice

    Výborný

  • 01.11.2016 | Bohumír, Třebíč

    Vaše stránky jsou velmi kvalitně zpracované. Líbí se mi. Vše je pěkně přehledné, velký výběr zboží, zkrátka každý si musí v klidu najít, co právě potřebuje. A samozřejmě i ceny jsou velice přijatelné. Všem doporučím.

  • 01.11.2016 | Petr, Bašť

    po příjemné telefonické domluvě rychle, děkuji, Petr Cuc

  • 29.10.2016 | František , Rakovník

    Velký výběr kvalitního zboží, vše přehledné - rychlá orientace, kvalitní odezva webových stránek a e-shopu.

  • 28.10.2016 | Kamil, Vyškov

    Super obchod našel jsem zde vše a za perfektní ceny. Maximální spokojenost.

  • 28.10.2016 | Petr, Votice

    Výborný

  • 24.10.2016 | Jitka, Duchcov

    Velmi spokojena,vše přehledné a srozumitelně popsáno

  • 19.10.2016 | Radek, Hranice

    Přehledný systém k dostupným materiálům a srozumitelný návod k objednání požadovaného zboží. Pochvaluji

  • 14.10.2016 | Vladislava, Frýdlant

    Super obchůdek,doporučuji

  • 12.10.2016 | Renáta , Praha 4

    Velice vstřícný přístup, obchod, který ihned reaguje na požadavky. Děkuji mám opravdu radost.

  • 11.10.2016 | Tereza, Kobeřice

    Skvělý obchod, pohodlné nakupování, prostě super! Pouze mi chybí platba ihned platební kartou.

  • 08.10.2016 | Miroslav, Praha

    Fakt boží obchod, dobré ceny tenisových raket!!!

  • 05.10.2016 | Jana, Hradec Králové

    Rychlé, přehledné, okamžitá informace o dopravě zdarma.

  • 05.10.2016 | Lucie , Praha 8 Chabry

    Přehledný web, velký výběr zboží, jsem spokojená a určitě někdy zase u vás nakoupím

  • 02.10.2016 | Petr, Braníškov

    Krasne stranky

  • 28.09.2016 | Jan, Roztoky

    Nakupování je příjemné, webové stránky jsou přehledné . Jan Pastyřík

  • 28.09.2016 | Oldřich, Klatovy

    Velmi dobře zpracované internetové stránky, přehledný výběr konkrétního zboží, výhodné ceny.

  • 26.09.2016 | Jan, Kladno

    Přehledné stránky, dobrá cena

  • 24.09.2016 | Jaromír, Lukov u Zlína

    Vyzkoušená jistota

  • 23.09.2016 | Viktor , Praha 9

    Přehledný nákup. Rychlé jednání.

  • 21.09.2016 | Emmet, Podivice

    velmi jednoduche najit co hledam, super ceny a jeste ktomu doprava zdarma. super

  • 20.09.2016 | vaclav, Praha 10

    perfekt, vše proběhlo intuitivně. díky

  • 20.09.2016 | Hana, Bohutice

    rychlá orientace na webu, přehledný a jednoduchý formulář pro objednávku, vstřícná komunikace

  • 20.09.2016 | Hana, Bohutice

    rychlá orientace na webu, přehledný formulář pro objednávku, v pořádku

  • 19.09.2016 | Milan, Jirkov

    Velmi dobrá presentace výrobků a přehledná a rychlá objednávka. Milan

  • 17.09.2016 | Tomáš, Jaroměř

    Kupoval jsem na tomto e-shopu raketu na Squash a vše proběhlo v naprostém pořádku. S raketou spokojenost a dodání proběhlo rychle.

  • 16.09.2016 | Šárka, BRNO

    Zaujala me nejnizsi cena :-) Při vyhledavani me trochu zmatolo ze bylo nejprve zobrazeno zapujceni rakety a pak az rakety

  • 14.09.2016 | Helena, Veverská Bítýška

    Rychlý a velmi přehledný výběr zboží. Skvělé ceny.

  • 13.09.2016 | MUDr.JOSEF, ČESKÁ BĚLÁ

    ZDRAVÍME VÁS. PŘÍJEMNÉ, PŘEHLEDNÉ. OK.

  • 13.09.2016 | Ladislav, Nová Paka

    nákup výborný

  • 06.09.2016 | Tatiana, Praha

    Konečne prehľadný web, lebo v mnohých konkurenčných som sa strácala. Ďakujem za nákup.

  • 05.09.2016 | Jaroslav, Slaný

    Obchod je přehledný s dobrým popisem zboží, nákup je jednoduchý.

  • 04.09.2016 | Jaroslav, Šťáhlavice

    V tomto obchodě jsem již nakoupil několikrát a vždy naprostá spokojenost.

  • 03.09.2016 | Vítězslav, Ctiněves

    Super prostředí, přehledné, jednoduché .....super nákup!!!! Děkuji

  • 30.08.2016 | Miroslav, Votice

    Nákup je prěhledný, výborné informace

  • 27.08.2016 | Robert, Hradec nad Moravicí

    Dobra cena. Rychly nakup bez nutnosti registrace.

  • 26.08.2016 | David , Praha

    dobre, dle ocekavani

  • 25.08.2016 | Miroslav, Jihlava

    Bohatý výběr. Dobré ceny. Přehledný web.

  • 22.08.2016 | Marketa , lany

    Dobře.

  • 22.08.2016 | Petr, Pardubice

    Dobrý výběr, profesionální služby. Už jsem tu koupil manželce, je moc spokojená. Mohu jen doporučit.

  • 21.08.2016 | Lucie, Bohumín

    nákup proběhl výborně. Stránky jsou přehledně rozdělené. Skvělá orientace :-)

  • 20.08.2016 | josef, hodonín

    Nakupovalo se mi opravdu velmi dobře.Přehledný eshop,dobré ceny.

  • 19.08.2016 | Vladimír, Teplice

    Máte přehledný a uživatelský příjemný shop. Plánuji u Vás nakoupit i další věci.

  • 12.08.2016 | Jana , Zábřeh na moravě

    Nakup byl bez potizi, spokojenost

  • 10.08.2016 | Martin, Kladno

    Nákup byl bez problémů, překvapila mě (v dobrém) záruka 5 let.

  • 09.08.2016 | Radek, Brno

    Rychlý přehledný pohodlný nákup ;)

  • 08.08.2016 | Radka, Úholičky

    OK

  • 07.08.2016 | Radek, Kolín

    OK přehledné

  • 07.08.2016 | Jan, Svitavy

    ok rychlý nákup

  • 02.08.2016 | Petr, Karviná

    Jsem spokojen s nakupováním a můžu doporučit ostatním nadšencům sportu

  • 02.08.2016 | MONIKA, Most-Souš

    Nakupovalo se mi pohodlně, příjemně, přehledně. Děkuji.

  • 01.08.2016 | Vojtěch, Valašské Meziříčí

    Nakupuji zde poprvé a musím uznat, že stránky jsou velice přehledné a plné kvalitního zboží, reakce na odpovědi rychlé a všemožné slevové kódy prostě parádní. Doporučuji všem!

  • 31.07.2016 | Marie, Praha 7

    Skvely obchod

  • 28.07.2016 | Eva, Staré Hamry

    pohodlné a přehledné řazení

  • 27.07.2016 | Petr, Brandýsek

    Velice příjemný eshop, velmi přehledné zpracování a obsluha.

  • 24.07.2016 | Lenka, Chrudim

    pohodlny nakup, velky vyber zbozi, use prehledne

  • 23.07.2016 | Pavel, Planá nad Lužnicí

    Děkuji za rychlé a příjemné jednání.

  • 21.07.2016 | Michaela, Praha 5

    Jasný a přehledný web, rychlé nakupování. Děkuji.

  • 21.07.2016 | Michael, Brno

    Nákup proběhl v pořádku včetně registrace, vše rychlé a přehledné, nyní očekávám rychlé dodání.

  • 15.07.2016 | Arnost, Trojanovice

    přehledné, dostatečné informace, rozumné ceny, možnost úprav rakety.

  • 14.07.2016 | Silvestr, Litvínov

    Dobrý nákup, užitečné rady a přehledné menu.

  • 13.07.2016 | Martina, Praha 6

    Nakupovala jsem zde především kvůli barvám zboží jinde nedostupným. Obchod je přehledný, jen popisy u zboží by mohly být obsáhlejší (např. třeba u tenisových sukní jejich délka a jestli mají kapsišky).

  • 12.07.2016 | Pavlína , Nová Paka

    přehledné, rychlé objednání

  • 10.07.2016 | Petra, Most

    Super :-) !!

  • 04.07.2016 | Renáta, Petřvald u Karviné

    E-shop je stavěn jednoduše a přehledně. Objednání se tudíž stává hodně rychlým :-)

  • 28.06.2016 | Jarmila, Valašské Meziříčí

    nakupovalo se mi dobře, vše je přehledné a srozumitelné

  • 24.06.2016 | Šárka, Náchod

    Po zavolání nám dobře poradili, s cenou jsme velmi spokojeni. Šárka B., Náchod

  • 15.06.2016 | Jaroslav , Zašová

    Jsem spokojen

  • 14.06.2016 | Josef, Uherský Brod

    velmi dobře

  • 11.06.2016 | Marek, Brno

    Nákup probíhal bezproblémově.

  • 10.06.2016 | Jan, Česká Třebová

    Tento obchod je skvělej jak nejlevnějším a kvalitnim zbožím, tak i ochotou a komunikací.

  • 10.06.2016 | Zdeněk, Liberec

    Jsem velice spokojen s nákupem,vše přehledné a cena po slevě super.

  • 09.06.2016 | Roman, Liberec 6

    Na obchod jsem narazil náhodou, protože jsem sháněl chladící ručník. Velmi mě překvapila neobvyklá vstřícnost obchodu, kdy si zákazník může zkusit sám určit cenu. Jednoznačně doporučuji!

  • 09.06.2016 | Zuzana, Zlín

    Přehledné webovky, snadná orientace, no a zajímavé ceny :-D Jen škoda, ze se nedá platit kartou, ale to na druhou stranu není až taková překážka.

  • 09.06.2016 | Dominik, Orlová - poruba

    Tento obchod vypadá solidně tak proč zde nenakoupit :)

  • 07.06.2016 | Jitka, Praha 10

    Stránky jsou přehledné, zboží se dá snadno vyhledat, ceny jsou příjemné, jen informací o jednotlivém produktu je málo.

  • 06.06.2016 | , Bruntál

    Ok.

  • 06.06.2016 | Jiří, Zábřeh

    Rychlost,vztřícnost,výborná komunikace.Celková spokojenost.

  • 06.06.2016 | Bernard, Štěpánkovice

    Nakupuji u vás už několik let a jsem velice spokojená.

  • 06.06.2016 | Josef, Boskovice

    S nákupem jsem spokojen.

  • 05.06.2016 | Jan, Teplice

    Nakup byl přehledný a dostatečně srozumitelný

  • 04.06.2016 | Gabriela, Nový Jičín

    ...široká nabídka zboží, slušné ceny :-)

  • 04.06.2016 | Robert, Pernarec

    Přehledný výběr,dostatečný popis produktů

  • 03.06.2016 | Tereza, Rovensko pod Troskami

    super

  • 03.06.2016 | OLDŘICH, VÍTĚJEVES

    Nakupuji zde pravidelně veškeré tenisové vybavení a vždy jsem byl spokojen .

  • 02.06.2016 | Tereza, Rovensko pod Troskami

    super

  • 02.06.2016 | Karel, Humpolec

    Již jsem u Vás nakupoval a byl jsem velice spokojen

  • 02.06.2016 | Dagmar , Ústí nad Orlicí

    zajímavá nabídka

  • 01.06.2016 | Jan, Klášterec nad Ohří

    přehledný obchod, skvělá akce s návrhem vlastní ceny.

  • 01.06.2016 | Petr, Loučná nad Desnou

    Po chvilce hledání jsem se zorientoval a realizoval nákup.

  • 01.06.2016 | Jan, Ostrava

    Nakupování naprosto přehledné a rychlé nalezení toho vhodného produktu.

  • 31.05.2016 | , Dolní Břežany – Zálepy

    Velmi prehledne a uzivatelsky privetive. Uvital bych informaci o osobnim odberu drive v objednavce a soucasne moznost vydeje skrze ulozenku apod.

  • 31.05.2016 | Jan, Neveklov

    Záruka na boty 5 let, k tomu tričko zdrama a dobrá cena. To jsem ještě neviděl. Doporučuji.

  • 31.05.2016 | Jaromír, Přibyslav

    Mirek: potřeboval jsem funkční pumpičku na nohejbalový míč Gala a zde jsem si ho objednal, obchod je přehledný, dobře se v něm nakupuje.

  • 30.05.2016 | Dagmar, Přeštice

    Dobře, zajímavá sleva.

  • 29.05.2016 | Jitka, Turnov

    S průběhem objednávky jsem spokojená. Těším se na zboží

  • 29.05.2016 | , Praha 9

    Velice příjemné a přehledné nakupování

  • 27.05.2016 | Kateřina , Praha 10

    Prehledne-super!!

  • 26.05.2016 | Pavel , Městec Králové

    Bezkonkurenční ceny a servis.

  • 26.05.2016 | David, Praha 4 - Chodov

    Nákup zboží proběhl velice rychle a spolehlivě.

  • 25.05.2016 | Ivo, Borová Lada

    Hezký a přehledný shop. Skvělé ceny, výběr i členění.

  • 25.05.2016 | Dana, Panenský Týnec

    Super nakupování. Vše je přehledné. Vřele doporučuji.Dana Z.

  • 24.05.2016 | Vladislav, Kladno-Kročehlavy

    Můj první nákup zde. Přehledná nabídka zboží, zatím spokojenost.

  • 22.05.2016 | David , Praha

    Snadné, jednoduché, levné a dostupné

  • 21.05.2016 | petr, šumperk

    Komplexní e-shop na tenis a jiné sporty.

  • 20.05.2016 | Hana, Opočno

    Maximální spokojenost s rychlým jednáním a výhodným nákupem.Všem vřele doporučuji.Lacinová H.

  • 19.05.2016 | Pavel, Mimoň

    Skvělý rychlý nákup doporučuji

  • 18.05.2016 | Táňa, KRYRY

    Zajímavé věci, zajímavé ceny...objednávám poprvé...uvidíme

  • 18.05.2016 | Lubomír, Vsetín

    Vše v pořádku

  • 18.05.2016 | Marcel, Stěžery

    Doposud probíhá nákup dobře. Přesně o toto zboží jsem měl zájem (žluté junior stulpny).Uvidíme, jak to dopadne!

  • 18.05.2016 | , Klimkovice

    Dobře, rychle, bez potíží.

  • 17.05.2016 | Jarmil, Ostrava

    Nákup na e-shopu bez problému a rovněž v showroomu je to v pohodě, poradí a cena bezkonkurenční.

  • 16.05.2016 | Ladislava, Stará Ves

    Zboží vždy dojde velmi rychle a bez komplikací. S kvalitou jsem velmi spokojena.Laďka

  • 16.05.2016 | Jaromír, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

    Mě se v tomto obchodě nakupuje stále velmi dobře. Doporučuji i známým. Jaromír Roudnický

  • 15.05.2016 | Kateřina , Šumperk

    Stránky jsou na mobilu velice přehledné. Zboží objednáno a už jen počkat a zboží přijde.

  • 13.05.2016 | Veronika, Ostrov nad Ohří

    příjemné jednání

  • 12.05.2016 | Jan, Nový Jičín

    S botami jsem byl spokejen, proto objednávám znovu stejný model

  • 11.05.2016 | , Bruntál

    Dobrý den, nakupuji u Vás již poněkolikáté a jsem spokojen jak s cenami, tak nabídkou.

  • 11.05.2016 | Marie , Beroun

    Nakupování je vždy bez problémů. Přehledné stránky a rychlé dodání zboží.

  • 11.05.2016 | Andrea, Praha 2

    V pohodě :-)

  • 11.05.2016 | Zdeněk, Staré Město

    vždy bez problému :)

  • 10.05.2016 | Jiří, Havířov Šumbark

    Celkem snadná orientace v e shopu a rychlý výběr zboží. Snadné a rýchlé.

  • 10.05.2016 | Pavel, Morašice

    Super nákup.

  • 10.05.2016 | Michaela, Vsetin

    S nakupen jsem vzdy spokojena,doporucuji!!

  • 10.05.2016 | Karel, Sloup

    I tentokrát vstřícné chování, maximální ochota, tedy spokojenost.

  • 09.05.2016 | Michal, Břest

    velmi kvalitní obchod, dobré ceny, nakupoval jsem zde již několikrát

  • 09.05.2016 | Eva, Vsetín

    Velice přehledné stránky, rychlé nakupování, super ceny.

  • 09.05.2016 | Eva, Sloupnice

    Obchod je velmi přehledný, nakupovalo se mi moc dobře. Velice děkuji ;-)

  • 09.05.2016 | Daniel, Nový Jičín

    Spokojenost se službami ,vždy vstřícní.

  • 09.05.2016 | Hana, Kostelec nad Orlici

    Jsem spokojena se vsim, co jsem jiz zakoupila. Dobre ceny a kvalita.

  • 09.05.2016 | Martina , Příbram III

    Nakupovalo se mi fajn, vše přehledné a rychlé.

  • 08.05.2016 | Jiří, Praha 5

    Rychlá a přehledná orientace v e-shopu.

  • 06.05.2016 | Ing. Antalík, Zvolen

    Všetko OK

  • 06.05.2016 | , Praha 9

    Vše OK děkuji Jiří Pak

  • 05.05.2016 | Tomáš, Zábřeh

    ZDRAVIM,jsem spokojeny. Dekuji

  • 05.05.2016 | Jan, Havířov

    Super výběr.dobré ceny.

  • 05.05.2016 | Pavel, Praha 5

    Bylo to ok.

  • 05.05.2016 | Tomáš, Mosty u Jablunkova

    Nabídka obchodu je velice pestrá. Ceny nejlepší na trhu.

  • 05.05.2016 | Milan, Dobřany

    Velká nabídka, dostatek informací

  • 04.05.2016 | Emil, Jihlava

    Chtěl jsem si objednat ještě produkt - ručník JOOM JOOM IBIZA 50x 100 cm,na který jste mi poslali slevu s heslem 0405kryy a nejde mi objednat.

  • 04.05.2016 | Radek, Ždár nad Sázavou

    Rychlé jednání doporučuji!

  • 04.05.2016 | Veronika, Brno

    Přehledný E-shop, dobré ceny

  • 04.05.2016 | , Třebotov

    Byla jsem spokojena s vašimi stránkami.

  • 03.05.2016 | Bohuslav, Příbram

    Super nakup.Dík

  • 03.05.2016 | Markéta, Ostrava

    S nákupem a získáním slevového kupónu "vlastní cena" jsem byla spokojena.

  • 03.05.2016 | Karel, Měřín

    Rychle ,srozumitelně a pohodlně

  • 03.05.2016 | Quan, Praha - Písnice

    dobrá cena

  • 03.05.2016 | Michala, chlumín

    S nákupem jsem velmi spokojená, super uspořádání děkuji

  • 02.05.2016 | Petr, Pardubice

    Přehledný web, jednoduchý a rychlý nákup

  • 02.05.2016 | Martin, Polička

    Super ceny. Přehledné stránky. Doporučuji.

  • 02.05.2016 | Bohumila, Brno

    Skvělý výběr i přehled nabízeného zboží,dobré ceny.Pohoda.Bohumila Brno

  • 02.05.2016 | Tomáš, Kadaň

    Výborná cena, přehledný web + při otázkách rychlá odezva skrze email.

  • 01.05.2016 | Iva , Prostřední Bečva

    Nákup jednoduchý a rychlý. Hezky přehledné kategorie dle druhu sportu.

  • 01.05.2016 | Michala, chlumín

    Jsem moc spokojená děkuji

  • 29.04.2016 | Jan, Písek

    Snadné a rychlé nakupování.

  • 28.04.2016 | Michal, Letohrad

    nakupuji zde poprvé překvapují mě nízké ceny takže zatím spokojenost uvidíme až zboží dorazí

  • 28.04.2016 | Martin, Plzeň

    Nákup proběhl jednoduše,přehledně,výborný popis produktu. Nejnižší cena na internetu.

  • 28.04.2016 | Miroslav, Frýdek-Místek

    Spokojenost při nákupu zboží.Nakupuji již opakovaně.

  • 27.04.2016 | Pavel, ostrava

    dobré ceny jsem spokojen

  • 27.04.2016 | Marcela, Kosmonosy

    Super nakupování s možností vlastní slevy

  • 26.04.2016 | Hana, Boskovice

    výborně.

  • 26.04.2016 | Miroslav, Uherský Brod - Havřice

    V pohodě.

  • 26.04.2016 | Miroslav , Příbram 5

    Prošel jsem mnoho stránek nabízejících tenisové vybavení a nakonec objednávám u vás. Důvody jsou hned tři: 1. Velmi kvalitní zpracování webových stránek. 2. Široký výběr kvalitního zboží. 3. A v neposlední řadě a hlavní důvod je, že máte zajímavé ceny a ještě se snažíte pomoci hráčům, kteří to berou vážněji, a tak ten sport (koníček) je stojí nemalé peníze.

  • 25.04.2016 | Radim, Vřesina

    S nákupem i službami jsem byl doposud vždy spokojen.

  • 25.04.2016 | Iva, Praha

    Zatím dobré

  • 25.04.2016 | Petra, Nový Malín

    Velký výběr raket za dobrou cenu.

  • 25.04.2016 | VLADIMÍR, BÍLOVEC

    Vždy super nabídky, možnost výhodnější ceny.

  • 24.04.2016 | Jakub, Odolena Voda

    přehledný a dobrý eshop, doporučuji

  • 24.04.2016 | Petr, Liberec

    Jsem stálým zákazníkem a vždy jsem byl spokojen s jednáním, s kvalitou produktů a i s rychlostí doručení zboží, a to bez jakýchkoliv problémů.

  • 22.04.2016 | René, Teplice

    Osobně si kupuji obuv BABOLAT na badminton pouze na e-shopu www.rakety-online.cz . Již se mi stalo, že jsem boty musel reklamovat, ale servis a ochota, se kterou proběhlo celé jednání/domluvení, mě velice mile překvapila a pouze mě přesvědčila v tom, že je toto ten správný shop. Proto zde kupuji obuv i mé dceři. Za mě - DOPORUČUJI.

  • 22.04.2016 | Karel, Sloup

    Po několikáté férové jednání a rychlé dodání bez průtahů.

  • 22.04.2016 | Ivan Klement / Miroslav Predajna, Písek

    Kupuji zde již řadu let a jsem spokojen

  • 22.04.2016 | Tomáš, Napajedla

    Rychlé jednání se zákazníkem

  • 21.04.2016 | Eduard, Duchcov

    Nákup byl rychlý a příjemný

  • 21.04.2016 | Jiří, Hustopeče

    rychle,levně,kvalitně-jak jinak :-)

  • 20.04.2016 | Zdeněk, Jihlava

    Dobry den ve vašem e-shopu se nakupuje velice pohodlne a přehledně.

  • 20.04.2016 | Zdeněk, Petřvald u Karviné

    Všechno přehledné. Spokojenost na jedničku.

  • 19.04.2016 | Michaela, Vsetin

    Uz nekoklikrat jsem zde objednávala a vždy velka spokojenost.Doporucuji vsem.

  • 19.04.2016 | Blanka, Vrbno pod Pradědem

    Nákup OK

  • 19.04.2016 | Petr, Žatec

    V e-shopu Jonathan nakupuji opakovavě,vždy spokojenost s rychlostí dodání i s cenami.

  • 18.04.2016 | Martina, Havířov - Sumbark

    Byla jsem mile překvapena,že lze u vás zboží sehnat (jinde nemají) a také cenou.

  • 18.04.2016 | Jana, Dřevohostice

    Nákup přes internetové stránky je rychlý a spolehlivý.

  • 17.04.2016 | HANA, LETOVICE

    Jsem velice spokojena.Lebišová

  • 17.04.2016 | ,

    Již jednou jsem u vás nakupovala a vše proběhlo na 1*,proto se k vám vracím a věřím ,že opět vše klapne jak má. Moc děkuji.

  • 17.04.2016 | Evženie, Kroměříž, Vážany

    Vše snadné a nemůžu se pálky dočkat.

  • 15.04.2016 | Adam, Nový Jičín

    Všechny věci k tenisu i badmintonu už nakupuju pro celou rodinu výhradně u Jonathana. A to na základě osobních zkušeností. Drobným nedostatkem je nemožnost platby kartou, což bych především u nákupu dražšího vybavení rozhodně uvítal, ale s tím se dá smířit. Je vidět, že to nejsou jen prodejci, ale i aktivní uživatelé, kteří dokáži poradit. Takže především, pokud s tenisem, squashem či badmintonem začínáte, rozhodně neobjednávejte na slepo v eshopu, ale zajěte si osobně nechat poradit. Špatné vybavení dokáže ztížit či znechutit především začátky u každého sportu, obzvláště u technických. Věřím, že i jinde jsou slušné obchody, ale mně se zajížďka do Prchalova vždy vyplatí. Mohu jen a pouze doporučit...

  • 14.04.2016 | Martin, Boskovice

    Vše OK.

  • 14.04.2016 | , Hustopeče

    Velký výběr,výborné ceny,rychle dodání -prostě perfektní obchod

  • 14.04.2016 | Miroslav, Studénka

    Spokojenost. :-)

  • 14.04.2016 | Aleš , Čavisov

    Eshop je přehledný a nakupování pohodlné. Jedinou a pro mne velkou nevýhodu vidím v nemožnosti platby kartou online. AS

  • 13.04.2016 | , Karlovy Vary

    Nakupovalo se nám výborně.

  • 13.04.2016 | František, Chlumec

    Přehledné.jen u trik,dresu by bylo vhodné dat do náhledu před rozkliknutim dostupné velikosti. Ale to je jen maličkost. ....

  • 13.04.2016 | , Třebíč

    V loňském roce jsme u Vás nakupovali také stejné ten.míčky a byli jsme spokojeni.

  • 12.04.2016 | Radka, Krupka

    Velký výběr zboží a doufám, že i včasné doručení. R.

  • 12.04.2016 | Václav, Strání, Květná

    Dobrá cena náhradního kartáče na lajny

  • 12.04.2016 | Jiří, Havířov Šumbark

    Nakup bez problémů.

  • 12.04.2016 | Jiří, Havířov Šumbark

    Vždy jen spokojenost.

  • 11.04.2016 | Leoš, HORNÍ BRANNÁ

    Hezké a přehledné stránky...

  • 11.04.2016 | Vítězslav, Staňkov

    Velký výběr , dobrá kvalita.

  • 11.04.2016 | Tomáš, Hradec Králové

    Nakupovalo se zde super a určitě ne naposled. Přehledné.

  • 10.04.2016 | Alena, Sušice

    nakupovalo se zde super. děkuji

  • 10.04.2016 | Zdeněk, Rakovník

    Recenze snad ,až po dodání není co hodnotit ,jen dobrá cena

  • 08.04.2016 | Pavel, Svitavy

    Objednání hodnotím velice dobře, zejména oceňuji možnost vytvářet valstní cenu :-). To považuji za velice vstřícné ze strany e-shopu. Zajímavá možnost.

  • 08.04.2016 | Eva , Karviná

    Maximalní spokojenost :-) Děkuji

  • 07.04.2016 | Veronika , Ostrava

    Naprostá spokojenost, přítel nakupuje pravidelně. Doporučuji

  • 06.04.2016 | Vendula, Hradec Králové

    Děkuji za rychlý nákup

  • 06.04.2016 | Tomáš, Praha 3

    Skvělé, jednoduchá objednávka, férová cena.

  • 05.04.2016 | Fokus optik a.s., Hradec Králové

    Byli jste super!

  • 05.04.2016 | Zdeněk, Ostrava Poruba

    Jsem spokojen.

  • 04.04.2016 | Jiří, Přerov IV - Kozlovice

    Rychlé dodání a výborná komunikace.

  • 04.04.2016 | Renata, Čelákovice

    Velice doporučuji. Rychlý nákup za velmi dobrou cenu.

  • 04.04.2016 | Libor, Frýdek Místek

    Vždy dobře

  • 04.04.2016 | Marcela, Kosmonosy

    Dobrý den, bylo super že si můžeme určit slevu, děkuji

  • 01.04.2016 | Lešek, Třinec

    Nakupuji podruhé. Stránky jsou přehledné. Reakce obchodu výborná.

  • 01.04.2016 | Oldřich , Opava

    Celkem přehledné, přijatelné ceny

  • 30.03.2016 | Rudolf, Skuhrov nB

    Neni to muj prvni nakup, jsem spokojen, jen bych privital overenym zakaznikum slevy na dodavku zbozi!!! R.;-)

  • 30.03.2016 | Kateřina, Stráž pod Ralskem

    Přehledný nákup na internetových stránkách.Ceny jsou super.

  • 30.03.2016 | Jana, Brno

    Nakupovalo se mi dobře, krásně jsem se orientovala a našla vše, co jsem potřebovala.

  • 30.03.2016 | David, Kdyně

    Velmi kvalitní e-shop.

  • 28.03.2016 | , Bílá Třemešná

    S nabídkou e-shopu a cenami jsem spokojený.

  • 27.03.2016 | Roman, Bor

    Super nákup.Díky

  • 23.03.2016 | Petr, Rožnov pod Radhoštěm

    Za dlouhé roky jsem velice spokojený jak s kvalitou služeb, tak objednaným zbožím, ceny nevyjímaje, všem doporučuji.

  • 23.03.2016 | Aleš, Čeladná

    standardní nákup, vše OK

  • 23.03.2016 | Mikoláš, Chrudim

    Nakupuji zde již několik let a vždy naprostá spokojenost

  • 21.03.2016 | Luděk, Šumperk

    ok

  • 21.03.2016 | Petr, Bludov

    Nakupovalo se mi rychle a bez problémů. Vše je přehledné

  • 20.03.2016 | Jiří, Kolín

    Velmi prijemne nakupovani spokojen mohu doporucit.

  • 20.03.2016 | Tomáš, Ostrava

    Showroom JONATHAN O.M., s.r.o. doporučuji, profi odborný přístup a pomoc v dohledání správného vybavení pro váš účel. Stejně tak tento eshop a jeho kvalitní sportovní produkty.

  • 18.03.2016 | Václav, Praha 10

    Pohoda :)...

  • 18.03.2016 | Jevgenij, Praha

    vynikající

  • 18.03.2016 | , Karvina

    Velice přehledný eshop Děkuji

  • 18.03.2016 | , Praha 6

    Bezproblémový nákup, po zadání požadavku jsem ihned obdržel info a mohl nakupovat.

  • 18.03.2016 | Jaromír, Praha 10 - Petrovice

    s nákupem jsem byl velmi spokojen, velmi slušný výběr, příznivé ceny, jen web trošku pomalejší

  • 17.03.2016 | Šárka, Ostrava

    Nákup byl jednoduchý a rychlý. Stránky jsou přehledné. Vystavené zboží obsahuje dostatečnou charakteristiku a popis.

  • 17.03.2016 | Michal, Bruntál

    Jsem velmi spokojen s nabídkou služeb, zpracováním stránek a komunikací se servisem. 100% spokojenost a doporučuji ostatním.

  • 16.03.2016 | Miluše, Strakonice

    Vyhledala jsem obchod pres Google, objednani proběhlo v pořádku.

  • 15.03.2016 | Quan, Praha - Písnice

    dobra kvalita

  • 15.03.2016 | Roman, Praha 4

    přehledný výběr, dostatek informací o produktu, skvělé vyhovující slevy, rychlé dodání! Celková spokojenost. Roman V.

  • 15.03.2016 | , Březová u Sokolova

    Nakupoval jsem několikrát, vždy bez nejmenšího problému.

  • 15.03.2016 | Karel, Sloup

    Již několikátý a bezpochyby ne poslední nákup, férové jednání a dohoda na ceně.

  • 14.03.2016 | Ondřej , Černošice

    nakupovalo se dobre, libi se mi navrhni si cenu, super myšlenka

  • 14.03.2016 | Lenka, Svitavy

    Obchod doporučuji velice příjemné a rychlé jednání .

  • 14.03.2016 | Tomáš, Dolní Benešov

    nikdy jsem neměl problém s dodací lhůtou ani s dodávkou. Web je přehledný.

  • 14.03.2016 | Jan, Střelná

    První nákup, chybí platba kartou

  • 13.03.2016 | Petra, Nový Malín

    Velký výběr zboží, super ceny.

  • 11.03.2016 | Ludmila, Praha 4

    Web je přehledný a ceny lákavé jsem spokojená. Borzová

  • 11.03.2016 | Petr, Bludov

    nákup u Vás je pohodlný, přehledný a můžu jen doporučit

  • 11.03.2016 | Šárka, Krnov

    Doporučuji.

  • 08.03.2016 | Marta, Hluboká nad Vltavou

    Přehledné, velký výběr, super ceny!

  • 07.03.2016 | , Ostrava-Hrabůvka

    Nákup bez problému, vše jsem hned našla. Přeji hodně spokojených zákazníků. VT

  • 07.03.2016 | Petr , Praha 4

    Nakupovalo se mi velmi dobře.

  • 06.03.2016 | David, DOLNÍ SUCHÁ

    NAkupovalo se mi tady dobře, vše co jsem potřeboval jsem našel, je to tu přehledné.

  • 04.03.2016 | , Karviná-6

    je radost u Vás nakupovat,pravidelně u Vás nakupuji. petr

  • 03.03.2016 | Ladislav, Metylovice

    Velmi bohatý výběr raketového vybavení.

  • 03.03.2016 | Zdeněk , Krupka 1

    Dodání zboží proběhne vždy bez závad, již jsem si zde kupoval několik tenisových raket , boty na tenis i tenisové míčky

  • 03.03.2016 | pavel, benesov

    super obchod

  • 02.03.2016 | Marek, Brno

    Na Vašej stránke sa nakupuje dobre. Odporučil by som zákazníka informovať ak je fyzická osoba aby nevyplňoval vo fakturačných údajoch názov firmy a IČ a DIČ.

  • 02.03.2016 | Slavomir, STROPKOV

    Jednoduche a rychle vybavenie objednavky. Moznost vyjednat si cenu je super napad.

  • 02.03.2016 | David, Radslavice

    přehledný eshop, popisky u zboží, pěkné přehledné

  • 01.03.2016 | Jarmila, Ostrov u Macochy

    Velice pohodlný nákup :-)

  • 29.02.2016 | jiří, polička

    velice rychlý přístup.děkuji

  • 29.02.2016 | Dominik, Praha

    Přehledné stránky, pohodlná registrace

  • 29.02.2016 | Lucie, České Budějovice

    Pěkně udělané www stránky, přehledné, rychlé.

  • 29.02.2016 | Dominik, Bruntál

    Dobry shop

  • 28.02.2016 | Kateřina, Stonava

    Nakupovalo se příjemně, na stránce se dá velmi dobře orientovat, ovšem všechny ty reklamy mě nejprve zaskočily.

  • 28.02.2016 | Jiří, Žďár nad Sázavou 1

    Přehledné stránky , velký výběr , příjemné slevy - Spokojenost.

  • 27.02.2016 | Jiří, Kolín

    Velmi spokojen doporucuji Uher J.

  • 25.02.2016 | Josef, Boskovice

    Dobrý výběr, dobrá cena.

  • 25.02.2016 | mirek, praha 9 koloděje

    Pohodlný nákup,šikovně se dá vrátit z košíku k dalšímu výběru zboží přesně na místo, kde jste byli předtím, skvělé

  • 25.02.2016 | Radek, Jihlava

    Zajímavý internetový obchod se zajímavým zbožím za dobré ceny. Nakupuji v tomto obchodě poprvé a jsem velice mile překvapen rozsahem nabídky a poskytovanými službami. Zatím jsem ve fázi , kdy objevuji nové možnosti-rady v tomto internetovém obchodě. Doporučuji tento obchod

  • 24.02.2016 | Petr, Tábor

    Nakupovalo se rychle, jednodušše, spokojeně. :-)

  • 24.02.2016 | Ondřej, Ostrava

    Přehledné stránky, široký výběr, možnost osobního odběru.

  • 23.02.2016 | Michal, Prostějov

    nákup byl pohodlný, uspořádání zboží přehledne, vše bez problémů

  • 23.02.2016 | Miroslav, Velká Bystřice

    Příznivé ceny, vše přehledné

  • 23.02.2016 | Jiří, Bořitov

    SUPER

  • 22.02.2016 | Milan, Brušperk

    Velký výběr a věci skladem. Kromě Yonex mají všechny značky.

  • 21.02.2016 | Jiří, Lanškroun

    Přehledný internetový obchod. Oceňuji rady, při výběru zboží a podrobný popis u každé položky.

  • 19.02.2016 | Bohumila, Brno

    Dobré ceny,přehledný popis zboží,skvělá komunikace při objednávání.Bobi

  • 19.02.2016 | Milan, Bořetice

    Opět nákup proběhl bez sebebemenších problémů. Objednal jsem v pondělí a v úterý mi zboží bylo doručeno. Ceny přijatelné a zboží kvalitní. Doporučuji

  • 19.02.2016 | František, Polička

    Přehledný e-shop! Nakupování dobré

  • 19.02.2016 | František , Polička

    Nakupovalo se mi dobře! Vše jasné a přehledné

  • 19.02.2016 | Blanka, Štěpánkovice

    Dobrý den, jsem s vašim obchodem velice spokojená. Vyhovuje mi nabídka, možnosti vlastní ceny a krátké čekací doby. Moc děkuji. BH

  • 18.02.2016 | Bohumil, Praha 9

    Spolehlivý ochodní partner

  • 18.02.2016 | Jana, Ostrava - Kunčice

    Když si cenu vyjednám tak by měl být v emailu přímý odkaz na zboží a ne abych jej znova vyhledával. Děkuji

  • 18.02.2016 | Eva, Mělník

    Rychlý, přehledný nákup, skvělé ceny, mohu jen doporučit.

  • 18.02.2016 | Martina , Havířov-Šumbark

    Skvělý obchod...

  • 17.02.2016 | Josef Mačát, Dolní Čermná 266

    Velká spokojenost

  • 17.02.2016 | Petr, Moravska Ostrava

    s nakupem jsem velmi spokojen i s formou vlastní ceny je to dobry napad dekuji

  • 17.02.2016 | Soňa, Nové Strašecí

    Přehledné stránky, snadné objednávání, rychlé doručení. Vřele doporučuji.

  • 17.02.2016 | Lucie, Studénka

    Nakupovalo se mi velmi dobře. Objednávkový systém je přehledný.

  • 16.02.2016 | Zdeněk, Žďár nad Sázavou 3

    přehledné stránky , dobrá nabídka, u některého zboží výborné ceny

  • 15.02.2016 | Bohuslav, Krnov

    Výběr zboží byl rychlý, tlačítko: navrhni si svou cenu funguje.

  • 15.02.2016 | Vladimíra, Rychvald

    Jednoduchý, rychlý nákup.

  • 15.02.2016 | Milan, Bořetice

    Nákup je přehledný a ceny jsou velmi příznivé. Dříve jsem již zde kupoval jak tenisové míče, tak tenisovou obuv se kterou jsem velmi spokojen. Zboží jsem vždy obdržel nepoškozené a včas.

  • 15.02.2016 | Igor, Uherský Brod

    Jeden z nejlevnějších e-shopů, slušný výběr, přehledné. Nakupuji již po třetí a velmi jsem spokojen

  • 15.02.2016 | Jindřich, Boršov nad Vltavou

    Velmi příjemný obchod. Přehlednost by mohla být trochu lepší, ale ochota, rychlost a vstřícnost je super.

  • 14.02.2016 | Jiří Opálka, Bílovec

    Všechny předcházející nákupy přímo na prodejně proběhly bez problémů. K zakoupenému sortimentu jsem vždy obdržel od prodávajícího velmi přesné informace. Jiří

  • 14.02.2016 | Věra , Otovice

    Všechno OK ☺

  • 12.02.2016 | Jaroslav, Frýdek-Místek

    Velice přehledné, solidní ceny. Opravdu velký výběr zboží. Vše naprosto OK.

  • 10.02.2016 | Leszek, Nýdek

    Velice přehledné a snadné nakupováni.

  • 10.02.2016 | Lucie , Havířov

    Široký sortiment zboží a nejnižší ceny na internetu. Jen mi chyběly recenze zboží. Doporučuji

  • 10.02.2016 | Bohumil, Louny

    Nakupovalo se mě u vás velmi dobře

  • 10.02.2016 | jan, veltrusy

    super jednání, dohoda o ceně funguje

  • 09.02.2016 | Jiří, Bludov

    Dobrý nákup ,skvělé ceny

  • 09.02.2016 | Jaroslava, Kolín

    Nákup na vašich stránkách byl velice příjemný. Největší plus přikládám velmi rychlé komunikaci.

  • 08.02.2016 | karel, kunín

    V tomto eshopu nakupuji již po druhé a jsem naprosto spokojen. Vřele doporučuji.

  • 08.02.2016 | Jaroslav , Lovosice

    Tento obchod nabízí opravdu široký sortiment zboží, také vyjde vstříc zákazníkům možností "férové" ceny, což je skvělé

  • 07.02.2016 | Jaroslav, Ostrava

    Jsem velmi spokojen.

  • 06.02.2016 | Petr, Rakovník

    Zvuk super , já jí někde ztratil tak musím objednat novou

  • 06.02.2016 | Kamil, Hradec Králové

    Nákup bez problémů. Spokojenost

  • 06.02.2016 | Martin, Praha 5

    velky vyber zbozi a supr ceny, radost nakupovat

  • 05.02.2016 | Richard, Ostrava - Zábřeh

    Spokojenost s nakupováním,přehlednost nákupu,rychlé dodání,originální slevový program.

  • 04.02.2016 | Jan, Praha 4

    Nákup super,nastavení vlastní ceny originální

  • 04.02.2016 | , Rohatec

    Nakupování rychlé a přehledné, a hlavně dobré ceny.

  • 04.02.2016 | Jan, Nový Jičín

    Jsem spokojen.

  • 03.02.2016 | Jaroslava, Hlinsko 1

    Super přehlednost webu! Nakupování rychle a pohodově!

  • 03.02.2016 | Zdenka, Ostrava

    Nákup u Vas je rychlý a pohodlný. Předem děkuji za doruceni

  • 03.02.2016 | Aleš , Vrchlabí

    Super nákup za smluvní cenu

  • 03.02.2016 | Jiří , Frýdlant nad Ostravicí

    Nákup zde je příjemný, rychlý a přehledný. Už dlouhou dobu volím tento e-shop k objednávání badmintonového vybavení a jsem velice spokojen. Nemám důvod měnit.

  • 03.02.2016 | Miroslav, Třinec 1

    Spokojenost z vyplétáním raket,velký sortiment zboží. U této firmy již nakupuji 3 rokem.

  • 02.02.2016 | Richard, Mosty u Jablunkova

    Nakupuji zde již poněkolikáté, vždy spokojenost.

  • 02.02.2016 | Richard, Krnov

    Super obchod a ještě lepší ceny za zboží

  • 02.02.2016 | Quan, Praha - Písnice

    nejlevnejsi v CR

  • 02.02.2016 | Jiří , Cheb

    nakupuje se mi u vás velice dobře, děkuji

  • 01.02.2016 | , Stochov

    Výborný výběr a přehled zboží, vřele doporučuji.

  • 01.02.2016 | Pavel, Vítkov

    Profi služby. Spokojenost.

  • 01.02.2016 | Martin, Klášterec nad Ohří

    Naprostá spokojenost , nejlepší eshop kvalita a rychlost super

  • 01.02.2016 | Martin, Klášterec nad Ohří

    Nejlepší eshop na rakety a vše kolem naprostá spokojenost.

  • 01.02.2016 | JAROSLAV, PRAHA 10

    Nákup byl dobrý

  • 31.01.2016 | Hynek, Stvolínky

    Nakupování proběhlo během pár minut,stránky jsou přehledně uspořádané.Jen tak dál.

  • 31.01.2016 | Rene, rychvald

    Vše ok

  • 30.01.2016 | Anna , Příbor

    Dobře zásobený obchod a v bezprostřední blízkosti.

  • 30.01.2016 | Miroslav , Bystřice pod Hostýnem

    Nakupuji u této firmy a můžu jenom doporučit! Zboží došlo v pořádku,nebyl s ničím žádny problém.

  • 30.01.2016 | Milo, Praha 9

    jsem rád, že jsem zde rychle nakoupil, ale chybí mi zde lepší filtry pro vyhledávání. přehlednost není silná stránka této stránky :)

  • 29.01.2016 | PETRA, Ostrava

    nakupovalo se zde dobře

  • 29.01.2016 | Luboš , Holýšov

    Vše OK, doporučuji

  • 29.01.2016 | Tomáš, Štěpánkovice

    Super obchod, skvělé ceny a služby

  • 28.01.2016 | Jekaterina, Brno

    Pohodlné.

  • 28.01.2016 | Vojtěch, Praha 8-Libeň

    nakupovalo se mi dobře. možná zvětšete obrázek zboží. Díky

  • 28.01.2016 | Salvatore, Brno

    Kupuje se mi dobre, konkurencni ceny, ceska posta misto kurier velka vyhoda, profesionalni a rychly servis

  • 27.01.2016 | Lukáš, Palkovice

    Nakupuje se u vás skvělé. Personál, ceny i kvalitní zboží je na jedničku.

  • 26.01.2016 | Martin, Brno

    nenakupuji zde poprvé,a jsem velmi spokojen...

  • 26.01.2016 | Radovan , Praha

    Velký výběr a ten hodnotím velmi kladne plus pět let záruka na všechny produkty. Přehledná stránka a velké množství slev.

  • 26.01.2016 | Petr, Nové Město nad Metují

    Nakupování v pohodě. Výborná poradenská služba.

  • 26.01.2016 | Stanislav, Ostrava

    Nakoupil jsem již u Vás 2 rakety na badminton značky Carlton. Zvláště řada Carlton Kinesis je opravdu majstrštyk.Při smeči je opravdu znát menší odpor vzduchu a celkově je raketa skvěle ovladatelná a docela pružná.

  • 22.01.2016 | Alena, Bernartice u Milevska

    Nákup probíhal bez potíží, s Vaší nabídkou jsem byla spokojená.

  • 22.01.2016 | Šárka, Krnov

    Výborný nákup- spolehlivý e-shop.

  • 21.01.2016 | Jan, Frýdek-Místek

    Přehledný e-shop, velky výběr zboží, dobré ceny, doporučuji.

  • 20.01.2016 | Miloš, Pardubice

    Velmi přehledné nakupování a možnosti slev.

  • 20.01.2016 | Miroslav, Praha 9 - Běchovice

    Zatiaľ mám z tohoto obchodu veľmi dobrý pocit.

  • 20.01.2016 | Milan, Olomouc

    Dobrý výběr za férové ceny a možnost slevy na domluvu.

  • 19.01.2016 | Ondřej, Kopřivnice

    Už jsem tady pár věcí kupoval a jsem spokojený zákazník :)

  • 19.01.2016 | Jozef, Pardubice

    Siroke spektrum zbozi za dobrou cenu. Velice dobry nakup.

  • 19.01.2016 | Pavel, Brno

    Zde jsem našel nejlepší cenu za výbornou kvalitu a přehledný web. Děkuji.

  • 19.01.2016 | Ladislav, Jemnice

    Stránky velice přehledné a super výběr zboží.

  • 19.01.2016 | Miloslav, Slatinany

    Výborný sortiment, slušné ceny.

  • 18.01.2016 | Bohumila, Brno

    Objednávka,popis zboží i doručení proběhlo vždy k mé spokojenosti.Teď jsem si ověřila, že i nabídka férové ceny funguje. Děkuji B.T.

  • 18.01.2016 | Ivan, Bystřice pod Hostýnem

    Vysoká profesionalita, výborný popis zboží, rychlé dodání.

  • 18.01.2016 | VLADIMÍR, BÍLOVEC

    Výborná komunikace, možná úprava ceny ke spokojenosti zákazníka.

  • 17.01.2016 | Miroslav , Praha 4

    Dobré ceny, dostatečná flexibilita, v případě nejasností odezva telefonem či mailem, spokojenost.

  • 15.01.2016 | Vladimír, Most

    Nákup probíhá v pohodě, sleva na férovou cenu funguje. Vše je OK.

  • 15.01.2016 | Michal, Příbram

    Nákup bezproblémový, jenom u některých omotávek na rakety nejsou uvedeny jejich tloušťky.

  • 14.01.2016 | Miroslav, Frenštát pod Radhoštěm

    Nejlevnější na internetu a ještě množstevní sleva.

  • 14.01.2016 | Kamila, Plzeň

    Oceňuji opravdu výborné ceny a slevu při nákupu vetšího množství.

  • 13.01.2016 | Jaroslav, Lidečko

    Koupil jsem raketu Merco Thunder Five a zatím spokojenost, mám ji asi 3 měsíce, s firmou Jonathan žádná potíž. Děkuji

  • 13.01.2016 | Richard, Kutná Hora -Sedlec

    Vždy probíhalo bez komplikací.

  • 13.01.2016 | Robert, Valašské Meziříčí

    Líbí se mi, že se u produktu mění cena při odebraní více kusů.

  • 13.01.2016 | Daniela, Šternberk

    Nakupovalo se nám výborně!!!

  • 13.01.2016 | Markéta, Hranice

    Jsem na Vašich stránkách poprvé, a musím říci i mile překvapena. Budu-li v budoucnu něco potřebovat pro potřeby tenisu, určitě se zde vrátím Zylová